Νίκολας Κέιτζ: Είμαι έτοιμος να πω το «αντίο» στη μεγάλη οθόνη

Νίκολας Κέιτζ: Είμαι έτοιμος να πω το «αντίο» στη μεγάλη οθόνη

Συνέντευξη έδωσε ο Νίκολας Κέιτζ στον ιστότοπο Uproxx αποκαλύπτοντας τα σχέδια του.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του το 1981 στη τηλεοπτική σειρά «Best Of Times». Το ντεμπούτο του έγινε με το πραγματικό του όνομα, Νίκολας Κόπολα. Αργότερα άλλαξε το επίθετο του για να μη θεωρηθεί ότι τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης μια και ο διάσημος σκηνοθέτης  Φράνσις Φορντ Κόπολα είναι θείος του.

Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια όμως η αγάπη του για την τηλεόραση καλά κρατεί. Όπως αποκάλυψε επιθυμεί να αποχωρήσει από τον κινηματογράφο και να αφιερωθεί στη μικρή οθόνη.

«Μου αρέσει να παραμένω φρέσκος, μου αρέσει να αλλάζω. Θέλω να τα κάνω όλα και νιώθω σε αυτό το σημείο -μετά από 45 χρόνια που το κάνω αυτό, με περισσότερες από 100 ταινίες- ότι έχω πει λίγο πολύ αυτό που είχα να πω στον κινηματογράφο. Και θα ήθελα να φύγω στο ζενίθ και να πω αντίο.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ίσως τρεις ή τέσσερις ταινίες ακόμη πριν αποχωρήσω. Μετά ελπίζω να να πάω σε κάποιο άλλο πεδίο για να εκφράσω την υποκριτική μου. Θέλω να φύγω σε μία κορυφαία στιγμή μου όπως είναι το Dream Scenario. Αλλά έχω κι άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσω, οπότε θα δούμε τι θα γίνει.

Με ενδιαφέρει πολύ το immersion streaming σε τηλεοπτική σειρά επεισοδίων. Έχω δει πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα και δίνεται στους χαρακτήρες ο χρόνος για να εκφραστούν. Είδα τον Μπράιαν Κράνστον να κοιτάζει μια βαλίτσα για μια ώρα σε ένα επεισόδιο του Breaking Bad. Δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε αυτό σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε ίσως η τηλεόραση να είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα. Θα δούμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter