Νικολόπουλος: Δέκα χρόνια συνεργάτες Πιτσιλής – Φορτσάκης

Νικολόπουλος: Δέκα χρόνια συνεργάτες Πιτσιλής – Φορτσάκης

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης, με τον διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή, διατηρούσαν επί χρόνια δικηγορικό γραφείο, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο.

«Στο τέλος θα ρωτήσω κι εγώ εσάς κ. Μπαλαούρα, γιατί θα καλέσετε τον κ. Πιτσιλή να σας πει πώς θα κερδίσετε τις εκλογές…» είπε ο κ. Νικολόπουλος σχολιάζοντας την σχετική αναφορά του προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Μετά τις διευκρινίσεις του κ. Μπαλαούρα πως επρόκειτο για προσωπική αναφορά και τίποτα παραπάνω, ο ανεξάρτητος βουλευτής επανήλθε προκαλώντας ερωτηματικά με τα λεγόμενά του: «Μήπως αφορούσε τη φοιτητική του σταδιοδρομία ή την εκπαίδευση του δίπλα στον καλό συνάδελφο κ. Φορτσάκη…».

Μετά από επικοινωνία με τον κ. Νικολόπουλο, ο ανεξάρτητος βουλευτής κατέστησε γνωστό πως οι κ.κ. Φορτσάκης και Πιτσιλής είχαν κοινή επαγγελματική διαδρομή επί δέκα συναπτά έτη. «Απ’ ό,τι ξέρω τον είχε από φοιτητή μαζί του τον κ. Πιτσιλή ο συνάδελφος της ΝΔ» είπε ο κ. Νικολόπουλος και πρόσθεσε: «Και στη συνέχεια άσκησαν από κοινού μαχόμενη δικογραφία διατηρώντας δικηγορικό γραφείο μαζί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter