Νίκος Γεωργιάδης: Οι εντιμότατοι φίλοι του

Νίκος Γεωργιάδης: Οι εντιμότατοι φίλοι του

Ο Νίκος_x000D_
Γεωργιάδης είναι αυτό που έκανε στη Μολδαβία. Το πρόσωπο μιας ακατονόμαστης_x000D_
πράξης. Καλό είναι να αποφεύγει κανείς να κολλάει σ’ αυτή. 

Να βυθίζεται σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες περιγράφονται στο κατηγορητήριο. Να καταναλώνει τα στοιχεία που στήριξαν τη στάση των δικαστών και ήρθαν στο φως χάρη στην εμμονή του Βαξεβάνη. Γιατί αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι τοξικά. Δηλητηριάζουν με τις αναθυμιάσεις τους ακόμη κι εκείνον που περιδιαβαίνει στις σκοτεινές τους κρεβατοκάμαρες. Αποσυνθέτουν τη στοιχειώδη εμπιστοσύνη που κρατάει όρθιες τις κοινωνίες. Και δεν κάνουν κανέναν άνθρωπο καλύτερο ή σοφότερο. Το πολύ πολύ να τον κάνουν εμμονικά καχύποπτο, αν παρ’ όλα αυτά επιμένει να αναμασά την ανατριχίλα τους.

Ομως με τα άλλα πρόσωπα πρέπει να ασχοληθούμε. Αυτά που πρόθυμα, χωρίς καμιά ντροπή, έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του Γεωργιάδη, με τη σιωπή, με τον λόγο, με τη στάση τους. Αυτά που αναπνέουν σε τρύπες όζοντος και είναι έτοιμα να νομιμοποιήσουν στοργικά κάθε «δικό τους» κι ας τον βαραίνει οποιοδήποτε έγκλημα. Να προσδώσουν πολιτικό χαρακτήρα –φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!– σε κάθε ειδεχθή πράξη. Αυτά για τα οποία η Novartis είναι σκευωρία και το ΚΕΕΛΠΝΟ συνωμοσία έφτασαν τώρα στο τελευταίο σκαλοπάτι. Να συμβουλεύουν τον Γεωργιάδη να καθίσει δυο τρεις μήνες στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί η ασέλγεια. Να παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης. Να ασχημο- νούν δημόσια. Να ζητούν τον λόγο από τους κατήγορους. Και να πνίγουν την ιστορία στα ΜΜΕ τους.

Ο Κυριάκος. Φίλος, συνεργάτης, κολλητός, καταναλωτής των συμβουλών του Γεωργιάδη, που τράβηξε όλο το κόμμα του στον βούρκο της Μολδαβίας. Ο Μαρινάκης κι ο Αλαφούζος –έχουν και παιδιά και δεν ντρέπονται–, που έδωσαν διαταγή σιγής ασυρμάτου στους ομίλους τους. Μια κίνηση πρωτοφανής, που δείχνει όχι μόνο πώς καταλαβαίνουν την ενημέρωση αλλά και ποια είναι τα όρια της ηθικής τους. Η Μισέλ του βασιλέως, που θρασύτατα μας έφτυσε όλους από τη θέση του μάρτυρα υπεράσπισης. Ο Αυγενάκης, η Σπυράκη, οι επικοινωνούντες τον λόγο της Νέας Δημοκρατίας και κοινωνούντες των αγίων μυστηρίων της παιδεραστίας. Και πλήθος άλλοι που σώπασαν όταν έπρεπε να μιλήσουν. Που κρύφτηκαν πίσω από το εφετείο, πίσω από τον Γιάννη Λοβέρδο και πίσω από το δάκτυλό τους.

Αυτοί, οι εντιμότατοι φίλοι, είναι οι ασυγχώρητοι. Το σύστημά τους είναι ασυγχώρητο. Η διαπλοκή τους με το Κακό είναι ασυγχώρητη. Στα άγια των αγίων τους είναι η θρησκεία και η οικογένεια. Αλλά… άφετε τα παιδία στα νύχια του βιαστή τους. Τα παιδία κάθε ηλικίας ας προσέξουν λοιπόν. Να μην υποκύψουν έστω και μια στιγμή στην αδυναμία που θα επιτρέψει να τα βιάσουν…

ΥΓ.: Εντιμότερος των εντίμων ο Θεοδωρόπουλος της «Καθημερινής». Που ψέγει τον Γεωργιάδη γιατί δεν ζήτησε ταυτότητα από τα θύματα. Κι έτσι ασέλγησε σε ανηλίκους από αμέλεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter