Νίκος Μακρόπουλος: «Πιτσιρίκο, θέλω μία χάρη» – Τι του είχε ζητήσει ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν πεθάνει (Video)

Νίκος Μακρόπουλος: «Πιτσιρίκο, θέλω μία χάρη» – Τι του είχε ζητήσει ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν πεθάνει (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» βρέθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος, το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ο Βασίλης Καρράς, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή τον πήρε τηλέφωνο ζητώντας του να ερμηνεύσει το τραγούδι «Λάθος Καρδιά Γυρεύω».

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή, έχουμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, έχουμε πάει στην Αυστραλία μαζί, είχαμε μια σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει, γιατί ήξερε πολύ καλά τι έχει, και μου λέει ‘πιτσιρίκο θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Θέλω να μου πεις ένα τραγούδι, αλλά θέλω να βάλεις την ψυχούλα σου’. Και άρχισε να κλαίει.

Έκλαιγε εκείνος, εγώ συγκλονίστηκα, έκλαιγα, κλείσαμε το τηλέφωνο, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, γιατί ο Βασίλης ήταν ευσυγκίνητος γενικότερα, πόσο μάλλον με την αρρώστια του. Την άλλη μέρα το είπα το τραγούδι, του το έστειλα να το ακούσει, με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει ‘σε ευχαριστώ πολύ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου’.

Πάλι αρχίσαμε να κλαίμε και κλείσαμε το τηλέφωνο. Και έμεινε το τραγούδι εκεί. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα μαζί του», ανέφερε ο Νίκος Μακρόπουλος, προσθέτοντας πως ο Βασίλης Καρράς του είπε κατά λέξη: “Είναι ένα τραγούδι που δεν κατάφερα να πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ».

Διαβάσετε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Τελευταίο χειροκρότημα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας – Ποιοι επώνυμοι τον αποχαιρέτησαν (Videos)

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Πανό με στίχους από τραγούδι του Καρρά έφτιαξαν φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη (Photo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter