Νίκος Παπανδρέου: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ – Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Νίκος Παπανδρέου: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ – Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Με μία «μικρή» καθυστέρηση… τεσσάρων μηνών, το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Νίκος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος με το κόμμα στις ευρωεκλογές του Μαΐου!

Βεβαίως, κάθε κόμμα έχει δικαίωμα να ανακοινώσει τους υποψηφίους του, όποτε θέλει και κρίνει το ίδιο σωστό. Ωστόσο, όταν το Documento, από τον περασμένο Οκτώβριο, δημοσίευσε αποκλειστική δήλωση του Νίκου Παπανδρέου, ο οποίος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες που κυκλοφορούσαν, λέγοντας «θα είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές», η Χαριλάου Τρικούπη σφύριζε αδιάφορα!

Και να τα δημοσιεύματα, με τίτλο «Δεν χωράνε δύο Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ» – μπηχτή προς τον Γιώργο Παπανδρέου; Λες και είναι στο χέρι της Φώφης Γεννηματά να «κόψει» τον Γ. Παπανδρέου από τα ψηφοδέλτια! Επιπλέον, μόλις προ ενός μήνα, συνεργάτες της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, σε ερώτηση για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, μας απαντούσαν ότι «προς το παρόν, ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιώργος Καμίνης»!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες (σ.σ. έχουμε και μία εσωστρέφεια να αντιμετωπίσουμε, μετά τη νέα διάσπαση και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ) και σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε με τον Νίκο Παπανδρέου, δημοσιοποιώντας την «είδηση» ότι θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου… Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter