Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Πλήρης διαφάνεια»

Νίκος Παππάς: Δεν μπορεί να έχουμε μια αγορά 200-250 εκατ. ευρώ και να μην έχει ρυθμιστεί διαφανώς

«Δεν μπορεί να έχουμε μια αγορά 200-250 εκατομμυρίων ευρώ και να μην έχει ρυθμιστεί διαφανώς»: Το μήνυμα αυτό έστειλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο «24/7» για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου επεσήμανε ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τα αδειοδοτημένα κανάλια θα αναρτούν τη συμφωνία στην οποία θα έχουν καταλήξει, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να γίνεται πλειστηριασμός. Την εποπτεία θα την έχει το ΕΣΡ πρόσθεσε και συνεχάρη τα μέλη του, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη σύνθεση έκανε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όσα δεν έκαναν άλλες επί σειρά ετών.

Αναφερόμενος στο Μητρώο για τον περιφερειακό - τοπικό Τύπο, είπε ότι με το νομοσχέδιο αφαιρείται η δυνατότητα από τον εκάστοτε υπουργό να μοιράζει διαφημίσεις.

Για την καθυστέρηση των πληρωμών και αν αυτή αποτελεί βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας, είπε ότι θα υπάρχει βελτίωση στη διατύπωση ώστε να γίνει σαφές το διάστημα καθυστέρησης και να διασφαλίζεται η δικαίωση του εργαζόμενου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.