Νίκος Παππάς για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Η ΝΔ θα πληρώσει βαρύ τίμημα που έστησε παρακράτος

Νίκος Παππάς για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Η ΝΔ θα πληρώσει βαρύ τίμημα που έστησε παρακράτος

«Η Ν.Δ. θα πληρώσει βαρύ τίμημα για την απόπειρα στησίματος παρακράτους» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς χαρακτηρίζοντας πολιτικό πολυτραυματία και πλήρως απομονωμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

O Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά, εκτίμησε ότι «η κάθαρση για τη συντηρητική παράταξη δεν θα είναι καθόλου εύκολη ούτε με μια πιθανή αλλαγή ηγεσίας».

Επεσήμανε επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει περιέλθει σε δεινή θέση, καθώς βλέπει το τέλος να πλησιάζει. Κάνει μια διαχείριση της κρίσης χωρίς επιτυχία και με σπασμωδικές αντιδράσεις. Ούτε τις εξελίξεις μπορεί να διαβάσει ούτε τα προσχήματα μπορεί να σώσει». Για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Από αυτή την ιστορία βγαίνει πολιτικά πολυτραυματίας και απόλυτα απομονωμένος, με το στίγμα των παρακολουθήσεων να τον βαραίνει».

Ο Νίκος Παππάς, αφού υπογράμμισε ότι «εκτός από την προσπάθεια στησίματος παρακράτους, καταρρέει και το λεγόμενο “αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο”, καθώς πλέον δεν υπάρχει συγκολλητική ουσία», έκανε λόγο για «διάφορα κέντρα, πολιτικά, οικονομικά και μιντιακά, που θεωρούν ότι μια προοδευτική διακυβέρνηση θα πλήξει τα συμφέροντά τους, τα οποία θα επιχειρήσουν να πυροδοτήσουν το επόμενο διάστημα σενάρια διακυβέρνησης, όπως για παράδειγμα από μια κυβέρνηση τεχνοκρατών». «Η δυναμική αυτών των σεναρίων, όμως, είναι περιορισμένη. Η δυνατότητα κάποιων να αποτρέψουν τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές καταρρέει κάθε μέρα», κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter