Νίκος Παππάς: «Καταδικαστέα η επίθεση στον Κ. Βαξεβάνη και την οικογένειά του – Να λάβει θέση ο κ. Μητσοτάκης»

Νίκος Παππάς: «Καταδικαστέα η επίθεση στον Κ. Βαξεβάνη και την οικογένειά του – Να λάβει θέση ο κ. Μητσοτάκης»

Κάθε δημοκρατική δύναμη οφείλει να καταδικάσει την επίθεση στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και στην οικογένειά του, τονίζει ο κοινοβουλευτικός  εκπροσώπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υποψήφιος προέδρος του κόμματος, Νίκος Παππάς. «Όπως και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με ευκολία χαρακτήριζε «συμμορίες» τους ανθρώπους της ερευνητικής δημοσιογραφίας», συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης: Τραμπούκικη επίθεση εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη – Τραυματίστηκε σοβαρά συγγενικό του πρόσωπο

Η δήλωση του Νίκου Παππά:

«Η χθεσινοβραδινή απρόκλητη επίθεση στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και οι σοκαριστικές βιαιοπραγίες σε μέλη της οικογένειάς του -στην ανήλικη κόρη του, στη σύζυγό του και στη μητέρα της- είναι απολύτως καταδικαστέες.

Κάθε δημοκρατική δύναμη οφείλει να τις καταδικάσει. Όπως και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με ευκολία χαρακτήριζε «συμμορίες» τους ανθρώπους της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Τα στοιχεία για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα και η συνεχής κατρακύλα στους πίνακες των εκθέσεων των διεθνών οργανισμών, αποτυπώνουν ένα μέρος της τραγικής πραγματικότητας. Οι απειλές, οι επιθέσεις, τα συμβόλαια θανάτου, οι δολοφονίες συνθέτουν την πλήρη εικόνα όσων βιώνουν σήμερα οι άνθρωποι του Τύπου.

Ευχόμαστε στη μητέρα της συζύγου του κ. Βαξεβάνη περαστικά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter