Νίκος Παππάς: «Να πάμε σε τηλεοπτική ‘συνάντηση’ των υποψηφίων» (Video)

Νίκος Παππάς: «Να πάμε σε τηλεοπτική ‘συνάντηση’ των υποψηφίων» (Video)

«Θα πρότεινα να γίνει μία «τηλεοπτική συνάντηση» (σ.σ.: μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) πριν από το τέλος Ιουλίου και μία πριν από το τέλος Αυγούστου. Καταθέτω την πρόταση, διότι θα είναι περιορισμένος ο χρόνος», τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι: «Ο κόσμος θα πάει διακοπές και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να γίνουν τυπικές διαδικασίες, να μπορεί να μαζευτεί εύκολα ο κόσμος και να συζητήσει, να αντιπαραβάλουμε τις θέσεις μας σε ένα πλαίσιο τυπικών κομματικών λειτουργιών».

«Περάσαμε όλοι μας, ως συλλογική ηγεσία, ένα «τεστ» μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία ήταν ένα αρνητικό, πραγματικά αρνητικό γεγονός. Δεν ήταν ένα «θετικό σοκ», διότι άκουσα και κάτι τέτοιο, με το οποίο διαφωνώ βαθιά», σημείωσε.

«Η διακήρυξή μας είναι πάρα πολύ σαφής. Δεν είναι καθόλου θολή, γιατί άκουσα ότι «θόλωσε». Είναι σαφής και λέει ότι θέλουμε να εκφράσουμε όλο τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Και αυτό όχι με όρους απεύθυνσης. Πολίτες του προοδευτικού κέντρου που είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως από το 2012, δεν είναι «πελάτες» του κόμματος που έρχονται και δίνουν την ψήφο τους. Είναι οργανικό στοιχείο της ταυτότητάς μας. Είναι άνθρωποι οι οποίοι στρατεύτηκαν με όλες τους τις αποσκευές και τις περγαμηνές των αγώνων για τη Δημοκρατία», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του στην ΕΡΤ.

«Βλέπω, βεβαίως, απόψεις που διατυπώνονται ότι η διεύρυνση ήταν ένας «ασπόνδυλος πολυσυλλεκτισμός». Είναι καταστροφική αυτή η άποψη. Είναι μια άποψη που μας πάει πίσω, που πάει πίσω από το πολιτικό μας συμβόλαιο. Αυτές οι απόψεις δεν μπορούν να επικρατήσουν και να πλειοψηφήσουν. Αυτό πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι όλοι να το διαφυλάξουμε», ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter