Νίκος Παππάς: Όποιος δεν θέλει την εκλογή προέδρου από τη βάση, να το πει ανοιχτά – Τέρμα στην αμφισβήτηση Κασσελάκη

Νίκος Παππάς: Όποιος δεν θέλει την εκλογή προέδρου από τη βάση, να το πει ανοιχτά – Τέρμα στην αμφισβήτηση Κασσελάκη

Γεμάτη αιχμές προς την Αριστερή Πτέρυγα, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της 18ης Οκτωβρίου 2018, ήταν η παρέμβαση του κορυφαίου στελέχους της Κουμουνδούρου Νίκου Παππά, ο οποίος στηρίζει την ηγεσία και συντάσσεται με την εισήγηση του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη για το συνέδριο και την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τομεάρχης Οικονομικών επεφύλαξε πυρά κατά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο για τις πολιτικές διαφοροποιήσεις τους αλλά και για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τη δημοκρταική λειτουργία του κόμματος. Ο Νίκος Παππάς , μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που, υπήρξε εκ των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος, διατύπωσε τη μομφή ότι τα στελέχη της λεγόμενης Αριστερής Πτέρυγας κινούνται σαν να αμφισβητούν την ψήφο των χιλιάδων εκλογέων που ανέδειξαν ως πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη. «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έγινε εκλογή ηγεσίας και να μη συμπεριφερόμαστε σαν να μην έγινε», τόνισε, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι υπήρξαν φωνές κριτικής «που ήταν κατʼ ελάχιστο βιαστικές και άδικες».

Μάλιστα, έριξε το γάντι στους διαφωνούντες με την ηγεσία, τονίζοντας ουσιαστικά ότι όποιος αμφισβητεί την εκλογική διαδικασία να βγει να το πει ανοιχτά κια να θέσει ζήτημα στα όργανα ώστε πλέον η προεδρική εκλογή να μην γίνεται από τη βάση! Τους προέτρεψε «αν υπάρχει θέμα ανάκλησης της ρύθμισης εκλογής προέδρου από τη βάση, αυτό να τεθεί»…

Αναφορικά με τις διαφοροποιήσεις για το ζήτημα της πολιτικής φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , ο Νίκος Παππάς τόνισε χαρακτηριστικά: «Η διακήρυξή μας προσδιορίζει τη φυσιογνωμία μας. Ο οδικός χάρτης προς το συνέδριο είναι η υλοποίηση της εντολής μετασχηματισμού και διεύρυνσης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter