Νίκος Παππάς: Πώς να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα Τέμπη με μια επιτροπή φιάσκο, που προεδρεύει ένας κλόουν;

Νίκος Παππάς: Πώς να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα Τέμπη με μια επιτροπή φιάσκο, που προεδρεύει ένας κλόουν;

Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς, που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μάσησε τα λόγια του χαρακτηρίζοντας «κλόουν» τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη τονίζοντας ότι: «Πώς να δοθεί δικαιοσύνη;»

«Με καίει, που πριν δυο μέρες είχαμε την επέτειο για τα Τέμπη, που οι δολοφόνοι είναι ατιμώρητοι, που αποδεικνύεται η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης. Είναι κεντρική στρατηγική της να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα», δήλωσε στην εκπομπή του Mega.

Σε ερώτηση για το έαν πιστεύει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη απάντησε:

«Πώς να δοθεί δικαιοσύνη; Πώς…; Όταν παρθεί μία απόφαση με μια επιτροπή φιάσκο, που προεδρεύει ένας κλόουν, που κάνει χαβαλέ και χασκογελάει, αυτός ο Μαρκόπουλος, και πάει ο Καραμανλής και μιλάει με υπεροψία; Λες και έχασε αυτός την οικογένειά του; Πώς…; Που τρέχουν οι καημένοι συγγενείς στην Ευρώπη να βρουν το δίκιο τους. Αφού τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί δεν δέχονται την άρση ασυλίας; Τα έκαναν όλα σωστά, γιατί δε δέχονται την άρση της ασυλίας; Μας καταδικάζει η Ευρώπη και εμείς αμφισβητούμε το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο… Ποιοι; Η κυβέρνηση που έχει κάνει σημαία της την Ευρώπη. Μένουμε Ευρώπη… Ποια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη έναν χρόνο μετά από ένα τέτοιο έγκλημα; Πήγαίνουν και μας κοροϊδεύουν. Υπάρχει άνθρωπος, που θα παρακολουθήσει δύο λεπτά από αυτή την εξεταστική επιτροπή και δεν θα θέλει να σπάσει την τηλεόραση; Οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter