Νίκος Παππάς: Τουλάχιστον προκλητική η υπεράσπιση συνταξιούχων από τη ΝΔ

Νίκος Παππάς: Τουλάχιστον προκλητική η υπεράσπιση συνταξιούχων από τη ΝΔ

Τουλάχιστον προκλητική χαρακτήρισε τη ΝΔ ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος σε σχόλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που υπερασπίστηκε τους συνταξιούχους και τις πορείες τους.

“Ας καταλάβουν στη ΝΔ ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να υπερασπίζονται με ανακοινώσεις τους συνταξιούχους και τις πορείες τους”, τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι “οι συνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους να περικόπτονται κατά 40% τα τελευταία χρόνια. Θυμούνται τη ΝΔ να διαδηλώνει ώστε να περικοπούν ραγδαία οι επικουρικές και να καταργηθεί άμεσα το ΕΚΑΣ λίγο πριν το δημοψήφισμα του 2015. Και τώρα, ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες από αυτούς βλέπουν τη ΝΔ να δίνει μάχη ώστε να μην πάρουν τα 620 εκατ. ευρώ”.

Σημειώνει ότι “η αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υπερασπιστούν την άρση των ανισοτήτων που οι πολιτικές της ΝΔ δημιούργησαν”, για να προσθέσει: “Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ας κάτσει με τα κομμάτια της Γερμανικής δεξιάς την οποία δογματικά υποστηρίζει”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter