Νίκος Πορτοκάλογλου: Μου λείπει πολύ ο Μαχαιρίτσας (video)

Νίκος Πορτοκάλογλου: Μου λείπει πολύ ο Μαχαιρίτσας (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή  Ενώπιος Ενωπίω ήταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου το βράδυ της Πέμπτης, 19/5 με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων στη μουσική.

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην διάλυση του συγκροτήματος των «Φατμέ» και στο λόγο που γράφτηκε το τραγούδι «Τα καράβια μου καίω».

Παντρεμένος από τα 25 του χρόνια και με δύο παιδιά δηλώνει ευτυχισμένος οικογενειάρχης και τυχερός δίπλα στην σύζυγό του «Η οικογένειά μου είναι για εμένα ο μεγαλύτερος θησαυρός και η πιο μεγάλη επιτυχία μου. Η σύζυγός μου μου κάνει αμείλικτη κριτική. Είμαι από τους βιαστικούς που παντρευτήκαμε στα 25. Του χρόνου θα κλείσουμε 40 χρόνια γάμου. Το ότι παντρεύτηκα μικρός είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα. Χωρίς κανένα δισταγμό».

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν αναφέρθηκε στον καλό του φίλο και συνάδελφο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στο πόσο πολύ του λείπει μετά και τον θάνατο του: «Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο, όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις κι εσύ και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Θυμάμαι πολύ καλά πως την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη, συνέβη, γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε, μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε μία φάση ωριμότητας, που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε, έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά. Μου λείπει πολύ».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter