Νίκος Τσουμάνης: Από ασφυξία ο θάνατος του ποδοσφαιριστή

Νίκος Τσουμάνης: Από ασφυξία ο θάνατος του ποδοσφαιριστή

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής.

Το άψυχο σώμα του 31χρονου παίκτη βρέθηκε σήμερα στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Είχε περάσει στο λαιμό του μια αυτοσχέδια θηλιά με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tie wrap, από τα οποία φαίνεται και να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος. Κατά πληροφορίες η θηλιά αποτελούνταν από τέσσερα tie wrap.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Τα σημάδια κατάθλιψης

Μαρτυρίες του στενού του κύκλου, έκαναν λόγο για σημάδια κατάθλιψης που παρουσίαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Για το λόγο αυτό, οι ελληνικές αρχές εξετάζουν ενδελεχώς το σενάριο της αυτοκτονίας, ενώ, «φως» στο θλιβερό περιστατικό θα ρίξει και η κατάθεση της συντρόφου του στο Α.Τ. Καλαμαριάς, όπως και των γονέων του ποδοσφαιριστή, που το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκαν στην Καλαμαριά μετά την είδηση για τον θάνατο του παιδιού τους.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη, επιχειρηματία, φίλου και εργοδότη της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξήγησε ότι «το απόγευμα της Δευτέρας, περίπου στις 8, ο Νίκος είπε στην κοπέλα του ότι θα πάει βόλτα και ότι θα γυρίσει. Λίγο πριν απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, γεγονός που ανησύχησε τη σύντροφό του, η οποία ακολούθως ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνισή του. Τελικά, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός». Όπως εξηγεί ο κ. Ραλλάκης, «ο Νίκος Τσουμάνης ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Σημειώνεται ότι κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο όπου ο 31χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ, προανάκριση για τον θάνατό του διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Πηγή: tvopen

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter