«Ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση NOVARTIS»

Νίκος Χασαπόπουλος: Θα καταθέσω μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω δήλωσής του, για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Χασαπόπουλος αναφέρει πως ζήτησε από τους πληρεξουσίους δικηγόρους του «να καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία κατά του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος με το ψευδώνυμο Μάξιμος Σαράφης», ενώ δηλώνει μετ’επιτάσεως ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χασαπόπουλος αναφέρει:

«Με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση διαπιστώνω ότι παρά την προγενέστερη σαφή ανακοίνωσή μου ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση NOVARTIS μερίδα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, [με προεξάρχοντα τον σταθμό ΣΤΑΡ και τον διαδικτυακό τόπο ΖΟΥΓΚΛΑ] εξακολουθούν να αναφέρονται στο όνομά μου, αναπαράγοντας όχι μόνον όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες αλλά ενίοτε διανθίζοντάς τα με περαιτέρω λεπτομέρειες αγνώστου προελεύσεως αλλά εξίσου συκοφαντικές. Επαναλαμβάνω και δηλώνω μετ’επιτάσεως ότι:

Ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση NOVARTIS.

Ουδέποτε συμμετείχα στην Εταιρεία Prestige (που άλλωστε μαθαίνω από την χθεσινή της ανακοίνωση ότι είναι μονοπρόσωπη ΕΠΕ!), ουδέποτε συνεταιρίστηκα αμέσως ή εμμέσως με την συνάδελφο κ. Ελενα Φυντανίδου για την προώθηση των υποθέσεων της εταιρείας αυτής ή όποιας άλλης εταιρείας, ούτε και συμμετείχα, μαζί της ή με άλλους, σε εταιρεία προβολής, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων ή άλλης συναφούς δραστηριότητας και όλα όσα σχετικώς αναφέρει ο προστατευόμενος μάρτυρας είναι ψευδή και συκοφαντικά.

Ουδέποτε οργάνωσα ή συμμετείχα σε κοινό γεύμα ή συνάντηση Λοβέρδου-Φρουζή και διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε σχετική αναφορά.

Ουδέποτε υπήρξα η διετέλεσα «ταμίας» οιουδήποτε και κάθε περί αυτού νύξη προσβάλλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου.

Ενόψει τούτων, δηλώνω ήδη ότι ζήτησα από τους πληρεξουσίους δικηγόρους μου να καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία κατά του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος με το ψευδώνυμο Μάξιμος Σαράφης και κατά όποιου άλλου ευθύνεται για τις αναφορές αυτές. Δηλώνω επίσης ότι θα επιμείνω μέχρι τέλους στην αναζήτηση της αληθείας και στην απόδοση ευθυνών σε όσους υπαγόρευσαν στον προστατευόμενο μάρτυρα όσα κακόβουλα, ψευδή και συκοφαντικά αναφέρει σε βάρος μου.

Ενόψει της χυδαιότητας της επίθεσης που εξακολουθώ να υφίσταμαι, της βάναυσης προσβολής της προσωπικότητάς μου, καθώς και της προσωπικής και επαγγελματικής μου αξιοπιστίας, που αποτελούν και τον προφανή λόγο της εμπλοκής του ονόματός μου στην υπόθεση, παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση του παρόντος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.