Κασιμάτη: Αναμένω από την Σακελλαροπούλου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της

Κασιμάτη: Αναμένω από την Σακελλαροπούλου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της

Την παρέμβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ζητεί με ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, σχετικά με όσα απαράδεκτα και ντροπιαστικά συνέβησαν σήμερα στην ελληνική Βουλή.

Συγκεκριμένα η Νίνα Κασιμάτη ζητεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εκφράσει τη «δυσαρέσκειά της» στο «όνομα του ελληνικού λαού» σχετικά με «τη θεσμική εκτροπή-επιλογή του ομολόγου της, Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι»

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη:

Αναμένω από την Προέδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να εκφράσει στο όνομα του Ελληνικού Λαού την απόλυτη δυσαρέσκειά της για τη θεσμική εκτροπή-επιλογή του ομολόγου της, Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, να υποτιμήσει την απλόχερη συμπαράσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουκρανία, παρεμβάλλοντας ο ίδιος στην ομιλία του μέσα στη Βουλή των Ελλήνων τον χαιρετισμό μέλους του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ.
Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αναμένω τίποτα, καθώς ο Πρωθυπουργός έχει την αποκλειστική ευθύνη σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο για τη σημερινή προσβολή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter