Νοέμβριος στο Nova On Demand: Αφιέρωμα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Box Set των σειρών «Hannibal» και «Condor»

Νοέμβριος στο Nova On Demand: Αφιέρωμα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Box Set των σειρών «Hannibal» και «Condor»

Μία εξαιρετική επιλογή από τις καλύτερες ταινίες του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η πρεμιέρα όλων των επεισοδίων της νέας σειράς «Condor» και όλοι οι κύκλοι της αριστουργηματικής σειράς «Hannibal» είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θα καθηλώσουν τους συνδρομητές τον Νοέμβριο στο Nova On Demand!

Το αφιέρωμα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος ήταν συνολικά πέντε φορές υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ενώ έχει βραβευθεί με τρεις Χρυσές Σφαίρες στην ίδια κατηγορία, συμπεριλαμβάνει τις παρακάτω ταινίες: «Η Παραλία», «Η Πλεκτάνη» του Ρίντλεϊ Σκοτ, η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Ο Πληροφοριοδότης» του Μάρτιν Σκορσέζε, η ταινία «Ματωμένο Διαμάντι», η οποία χάρισε μία από τις υποψηφιότητες για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου στον ηθοποιό, η ταινία «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν, η οποία ήταν υποψήφια για οκτώ Όσκαρ ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του ηθοποιού και η ταινία «J. Edgar» η οποία χάρισε στον ηθοποιό μία από τις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο Nova On Demand η νέα σειρά «Condor» με όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου. Η σειρά βασίζεται στη νουβέλα του Τζέιμς Γκρέιντι, «Οι έξι ημέρες του Κόνδορα», αλλά και στη κινηματογραφική διασκευή του 1975 «Οι τρεις μέρες του Κόνδορα» και πρωταγωνιστούν ο Μαξ Άιρονς και ο βραβευμένος με Όσκαρ Γουίλιαμ Χαρτ, ενώ έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Επίσης, το Box Set της αριστουργηματικής σειράς «Hannibal» με τον Μαντς Μίκελσεν, στην καλύτερη εκδοχή του Χάνιμπαλ Λέκτερ μετά από τον Άντονι Χόπκινς (ο οποίος είχε κερδίσει το Όσκαρ για τον συγκεκριμένο ρόλο), έρχεται να προστεθεί και αυτό στη λίστα των μεγάλων σειρών του Nova On Demand.

Παράλληλα, τον Νοέμβριο έρχονται, όπως και κάθε μήνα, πολύ δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες στη Nova, ανάμεσα τους:

· H περιπέτεια φαντασίας «Η μορφή του νερού» (18/11), η οποία κέρδισε φέτος τέσσερα Όσκαρ, ανάμεσα τους και αυτά της Καλύτερης Ταινίας της Χρονιάς και της Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

· H ελληνική ταινία «Πολυξένη» (20/11), της Δώρας Μασκλαβάνου, που αποτελεί συμπαραγωγή της Nova και η οποία προτάθηκε επίσημα από την Ελλάδα με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στην τελική πεντάδα των υποψηφιοτήτων, στην κατηγορία της ξενόγλωσσης ταινίας στην 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2019.

· Tα μεγάλα blockbuster «Ο Επιβάτης» (4/11) με τον Λίαμ Νίσον, «Ο Λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία» (25/11) με τους Ντίλαν Ο’Μπράιεν και Πατρίσια Κλάρκσον και η ταινία κινουμένων σχεδίων «Πίτερ Ράμπιτ» (17/11).

· H αληθινή ιστορία «The Disaster Artist» (13/11) για την οποία ο πρωταγωνιστής Τζέιμς Φράνκο βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου.

· H τελευταία ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, «Αναχώρηση για Παρίσι 15:17» (27/11), η οποία πραγματεύεται το αληθινό συμβάν του Αυγούστου του 2015 όπου σε ένα τρένο με προορισμό το Παρίσι τρεις φίλοι ακινητοποίησαν ένα βαριά οπλισμένο τρομοκράτη.

Όλες οι πρεμιέρες, με την προβολή τους, είναι άμεσα διαθέσιμες στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να τις απολαμβάνουν όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 






Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter