Νόμιζε ότι είχε καρκίνο αλλά τελικά το πρόβλημά της την έκανε περιζήτητο μοντέλο (Photos)

Νόμιζε ότι είχε καρκίνο αλλά τελικά το πρόβλημά της την έκανε περιζήτητο μοντέλο (Photos)

Μια γυναίκα που αγωνίστηκε στο παρελθόν με την ασθένεια της αλωπεκίας καθώς άρχισε να χάνει τα μακριά μαλλιά της από πολύ μικρή ηλικία, κατάφερε να γίνει μοντέλο και να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο ομορφιάς στο χώρο της. 

Η 26χρονη Τερέζα Χάνσον από το Mάλμοε της Σουηδίας, όταν ήταν μόλις 14 ετών, παρατήρησε ότι έχανε τα μαλλιά της λίγο καιρό αφότου αποφάσισε να κάνει αλογοουρά, όπως άλλωστε έκαναν πολλές άλλες συνομίληκές της.

Στην αρχή, ανησυχούσε ότι μπορεί να έχει καρκίνο, καθώς σε τόσο μικρή ηλικία θεώρησε -και προφανώς δε ρώτησε έγκαιρα για να μάθει την αλήθεια…- ότι η τριχόπτωση είναι σύμπτωμα του καρκίνου και όχι βέβαια των βαριών φαρμάκων που συνδέονται με την χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλονται συνήθως οι καρκινοπαθείς. 

Για χρόνια η Τερέζα έκρυβε το φαλακρό κεφάλι της και μόνο η οικογένειά της και οι στενοί της φίλοι γνώριζαν την κατάστασή της. Αφότου συμφιλιώθηκε με την νέα της εμφάνιση αποφάσισε να βγαίνει έξω και να εμφανίζεται δημοσίως χωρίς να φοράει περούκες έως ότου τελικά κατάφερε να εργαστεί ως μοντέλο. 

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter