Noor 1: Υπέγραψε την αποφυλάκισή του και έπαθε εγκεφαλικό – Έρευνα της εισαγγελίας ζητεί ο Σαράκης

Noor 1: Υπέγραψε την αποφυλάκισή του και έπαθε εγκεφαλικό – Έρευνα της εισαγγελίας ζητεί ο Σαράκης

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις φυλακές Πατρών με τον καταδικασμένο καπετάνιο του ναρκόπλοιου Noor 1, Γιώργο Μπουρδούβαλη και ενώ ετοιμαζόταν να αποφυλακιστεί από τις φυλακές Πάτρας.

Ο Μπουρδούβαλης φέρεται να υπέγραψε χτες στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Πατρών, όπου κρατείται επί 8 χρόνια, την αίτηση αποφυλάκισης του, καθώς έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο κράτησης. Ωστόσο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα σήμερα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι «τάραξε» τον Μπουρδούβαλη ενώ υπέγραφε την αίτηση αποφυλάκισής του με αποτέλεσμα να ανεβάσει πίεση. Αρχικά επέστρεψε στο κελί του όμως σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η κατάσταση επιδεινώθηκε. Αυτή την ώρα ο Μπουρδούβαλης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σαράκης: Να ερευνήσει η εισαγγελία τα αίτια της νοσηλείας του

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπουρδούβαλη, Παύλος Σαράκης σε δήλωσή του ζητεί από τις εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν τα αίτια της νοσηλείας του πελάτη του, την ώρα που ετοιμαζόταν να αποφυλακιστεί και να αναζητήσει στοιχεία για τη «συνομωσία» όπως λέει σε βάρος του.

Διαβάστε τη δήλωση Σαράκη:

«Ο Γεώργιος Μπουρδούβαλης, από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώος και ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με το ναρκοπλοίο ΝΟΟR1. Θύμα συνομωσίας από εκείνους που ήθελαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές από τους πραγματικούς εμπλεκόμενους. Την ώρα λοιπόν που ετοιμαζόταν να αποφυλακιστεί με όρους, με θέληση και πείσμα να αναζητήσει στοιχεία, ώστε να αποκαλύψει τους υπαίτιους της εις βάρος του συνομωσίας βρίσκεται νοσηλευόμενος με κίνδυνο ζωής στο Νοσοκομείο Πατρών. Φρονώ ότι η Εισαγγελία οφείλει να διερευνήσει ενδελεχώς τα αίτια της νοσηλείας του».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter