Νορβηγική εταιρεία σταματά τις κρουαζιέρες μετά τα κρούσματα Covid-19 σε ένα από τα πλοία της

Νορβηγική εταιρεία σταματά τις κρουαζιέρες μετά τα κρούσματα Covid-19 σε ένα από τα πλοία της

Η νορβηγική εταιρία κρουαζιέρας Hurtigruten σταματά τις λεγόμενες κρουαζιέρες εξερεύνησης και περιπέτειας μέχρι νεοτέρας ύστερα από την εμφάνιση της COVID-19 σε ένα από τα πλοία της την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Τουλάχιστον 40 επιβάτες αλλά και μέλη του πληρώματος από το κρουαζιερόπλοιο Roald Amundsen έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσαν χθες αξιωματούχοι των δημόσιων υπηρεσιών υγείας.

«Μια πρώτη αξιολόγηση έδειξε ότι κατέρρευσαν αρκετές από τις εσωτερικές μας διαδικασίες», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Ντάνιελ Σκγέλνταμ σε ανακοίνωση. «Η δική μας αποτυχία, καθώς η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων διεθνών, μας οδήγησαν στο να σταματήσουν όλες τις κρουαζιέρες ‘expedition’ σε νορβηγικά και διεθνή ύδατα», ανέφερε.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι ξεχωριστές δραστηριότητες της Hurtigruten μεταφοράς προϊόντων και επιβατών σε νορβηγικά λιμάνια θα συνεχιστούν.

Το Roald Amundsen ήταν προγραμματισμένο να κάνει τον γύρο των βρετανικών νησιών τον Σεπτέμβριο, δένοντας σε διάφορα λιμάνια στην Αγγλία και τη Σκωτία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter