Νοσοκομειακοί γιατροί: «Φαίνεται ότι οι δυνάμεις της ΔΙΑΣ έχουν ανοσία στον ιό»

Νοσοκομειακοί γιατροί: «Φαίνεται ότι οι δυνάμεις της ΔΙΑΣ έχουν ανοσία στον ιό»

«Πύρινη» ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, με αφορμή την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στις κινητοποιήσεις της Τρίτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η ΟΕΝΓΕ χαιρετίζει όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της στηρίζοντας τον αγώνα για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία. Παράλληλα, η Ομοσπονδία εξαπέλυσε τα βέλη της κατά ορισμένων ΜΜΕ και δημοσιογράφων «που δεν χάνουν ευκαιρία να συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε βάρος όσων ορθώνουν το ανάστημά τους», όπως επίσης και κατά της αστυνομίας.

«Κόπτονται για την υγεία μας αυτοί που μας αφήνουν χωρίς κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας. Αυτοί που μας αναγκάζουν να δουλεύουμε ακόμα και άρρωστοι. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ η οποία για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες έστειλε αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η ΟΕΝΓΕ αναφέρει:

Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, σήμερα παγκόσμια ημέρα υγείας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και έδωσαν το «παρών» στις κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία και στα Κ.Υ από άκρη σε άκρη της χώρας, διεκδικώντας μέτρα προστασίας για την υγεία του λαού.

Χαιρετίζουμε τα εκατοντάδες σωματεία, φορείς και συλλογικότητες που έσπασαν το φράγμα της σιωπής και ένωσαν τη φωνή τους μαζί μας. Μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, αυτή την ώρα που δοκιμάζεται ο λαός μας.

Κρατάμε ζωντανούς στη μνήμη μας τους συναδέλφους μας σε όλο τον κόσμο που έφυγαν από τη ζωή, δίνοντας μάχη για τη ζωή των ασθενών.

Θλιβερή παραφωνία ελάχιστοι δημοσιογράφοι, καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος, που παθαίνουν αλλεργικό σοκ σε οποιοδήποτε αγωνιστικό σκίρτημα. Που δεν χάνουν ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριο τους, να συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε βάρος όσων ορθώνουν το ανάστημά τους.

Είναι οι ίδιοι που το προηγούμενο διάστημα λοιδορούσαν τους αγώνες μας για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, που το 2013 καλούσαν τον τότε Υπουργό Υγείας να μας απολύσει. Τους αφήνουμε στην κρίση του Ελληνικού λαού.

Καταγγέλλουμε την παρέμβαση της αστυνομίας στον Ευαγγελισμό και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Έστειλαν την αστυνομία για να κάνει μαθήματα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής σε γιατρούς και νοσηλευτές. Μάλιστα φαίνεται οι δυνάμεις ΔΙΑΣ έχουν ανοσία απέναντι στον κορονοϊό και για αυτό δεν τηρούσαν καμία απόσταση μεταξύ τους ούτε άλλο μέτρο προφύλαξης. Αν δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα, θα ήταν για γέλια. Κόπτονται για την υγεία μας αυτοί που μας αφήνουν χωρίς κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας. Αυτοί που μας αναγκάζουν να δουλεύουμε ακόμα και άρρωστοι.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ η οποία για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες έστειλε αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις μας.

Δεν τα κατάφεραν να μας φιμώσουν. Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή. Και σήμερα αυτή η φωνή ακούστηκε δυνατά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter