Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Πάνω από 60 εργαζόμενοι με κορονοϊό -Σε κίνδυνο η λειτουργεία του νοσοκομείου

Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Πάνω από 60 εργαζόμενοι με κορονοϊό -Σε κίνδυνο η λειτουργεία του νοσοκομείου

Τουλάχιστον 60 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα νοσούν με κορονοϊό, ενώ σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό που νοσηλεύονται είναι συνολικά 93.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι κινδυνεύει η λειτουργεία του νοσοκομείου, καθώς αναγκάζεται το προσωπικό να μετακινείται από τη μία κλινική στην άλλη ενώ και το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν εξασφαλίζει, ότι όσοι επιστρέφουν στη δουλειά, μετά από λίγες μέρες καραντίνα, δεν διασπείρουν τον ιό.

«Βάσει των νέων δεδομένων, που διαθέτουμε πάνω από 60 συνάδελφοί μας νοσούν, αριθμός αρκετά μεγάλος και σταθερός σε αυτά τα επίπεδα, αυτήν την περίοδο.

Η μεγαλύτερη βέβαια επιβάρυνση καταγράφεται στην παθολογική κλινική όπου, μέχρι αυτήν την στιγμή, έχουμε ήδη εννιά κρούσματα κορονοϊού σε συναδέλφους μας και δύο σε ιατρούς.

Δεν ξέρουμε αν βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα διασπορά, εκείνο που μπορούμε ευθαρσώς να πούμε είναι, ότι τα περιστατικά αυτά είναι πάρα πολλά σε μία μόνον κλινική και οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να το εξετάσουν, να δουν τις αιτίες και να επαναπροσδιορίσουν στην λειτουργία μας».

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο «ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονται συνολικά 93 ασθενείς με κορονοϊό 84 βρίσκονται στις κλινικές covid -19 και 9 στη ΜΕΘ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter