Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος: έστρωσαν με πέτρες τον δρόμο δημιουργώντας πρόβλημα στους ασθενείς

Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος: έστρωσαν με πέτρες τον δρόμο δημιουργώντας πρόβλημα στους ασθενείς

Η οδός Ελένης Ζωγράφου, ο δρόμος δηλαδή μπροστά από το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον στρωμένος με πέτρες. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα οι ασθενείς με κατάγματα, τα οχήματα και τα ασθενοφόρα που επισκέπτονται το νοσοκομείο να υποφέρουν από τους κραδασμούς.

Στις 14 Φεβρουαρίου το σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο έστειλε επιστολή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Μάκη Κυριζίδη, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, την 3η Υγειονομική Περιφέρεια και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποιώντας τους τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν με την αλλαγή του ασφαλτοτάπητα στην οδό Ελένης Ζωγράφου που εξυπηρετεί το νοσοκομείο.

«Πρώτον οι πέτρες οι οποίες τοποθετήθηκαν, αν και εικαστικά είναι ωραίες, ταυτόχρονα είναι και ‘άγριες’ με αποτέλεσμα τα οχήματα και τα ασθενοφόρα που επισκέπτονται το νοσοκομείο μας να ‘χοροπηδάνε’ και να δημιουργεί κραδασμούς στα οχήματα (αυτοκίνητα και ασθενοφόρα), με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που μεταφέρουν. Επίσης με την τοποθέτηση πασσάλων στα πεζοδρόμια τα αυτοκίνητα σταθμεύουν κατά μήκος του δρόμου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη διέλευση των οδηγών, των ασθενοφόρων και των λεωφορείων», αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην επιστολή τους.

O πρόεδρος του σωματείου, Στέφανος Χατζηλιάδης δηλώνει ότι «άρρωστοι, κυρίως αυτοί με κακώσεις, που έρχονται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο μας λένε ότι αυτά είναι τα πιο φρικτά διακόσια μέτρα της ζωής τους καθώς το ασθενοφόρο χοροπηδάει».

Πηγή/φωτογραφία: rosa.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter