Νοσοκομείο Νίκαιας: Στήνουν εμβολιαστικό κέντρο με ανακύκλωση προσωπικού

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στήνουν εμβολιαστικό κέντρο με ανακύκλωση προσωπικού

Στο νοσοκομείο της Νίκαιας, με εντολή διοικητή, προχωράει το εμβολιαστικό πλάνο με ανακύκλωση προσωπικού από τα τραγικά υποστελεχωμένα τμήματα και τεράστιο μπάχαλο στον σχεδιασμό, όπως καταγγέλλει η Αριστερή Συσπείρωση Υγειονομικών ΓΝ Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, η παράταξη ΑΡΣΥ επισημαίνει ότι «καλούνται παρατασιακοί ειδικευόμενοι, ειδικευμένοι και νοσηλευτές από διάφορα τμήματα να δουλέψουν υπερωριακά σε κάτι άσχετο με τα καθήκοντά και την εκπαίδευσή τους. Δεν γνωρίζουν ότι όταν κάποιος από το προσωπικό μεταφέρεται σε άλλο τμήμα, η κλινική στην οποία ανήκει στενάζει ακόμα περισσότερο; Πώς θα βγουν τα προγράμματα του επόμενου μήνα;»

Η ΑΡΣΥ τονίζει ότι από την αρχή επισήμανε «τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, όταν σε νοσοκομειακούς χώρους που βρίσκονται άτομα που νοσούν μαζεύονται επιπλέον άτομα για να εμβολιαστούν και έρχονται σε επαφή με προσωπικό του νοσοκομείου που νοσηλεύει τους θετικούς στον κορονοϊό ασθενείς. Πόσο μάλλον όταν οι εμβολιασμοί γίνονται και τις μέρες γενικής εφημερίας!»

Τραγική επιβεβαίωση η διάγνωση γιατρού θετικού στον ιό, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο εμβολιαστικό κέντρο και παράλληλα παρακολουθούσε και ασθενείς στην κλινική του! Σε μία περίοδο που η ενδονοσοκομειακή διασπορά είναι στο ζενίθ, με θετικά κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό στα περισσότερα τμήματα του νοσοκομείου, είναι εγκληματικό να τοποθετείται προσωπικό να κάνει βάρδιες και στις κλινικές και στο εμβολιαστικό κέντρο.

«Δεν θα βγάλουμε εμείς για άλλη μια φορά το φίδι από την τρύπα. Αναλάβαμε και με το παραπάνω τις ευθύνες που μας αναλογούν. Δεν θα χρεωθούμε την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση της Αριστερής Συσπείρωσης Υγειονομικών ΓΝ Νίκαιας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter