Νοσοκομείο Παπανικολάου: Νέο βίντεο από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Νέο βίντεο από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά

Ένα νέο βίντεο την στιγμή που ξεκίνησε η πυρκαγιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν δύο άνθρωποι τη ζωή τους, έρχεται στη δημοσιότητα.

Το βίντεο ανάρτησε στο Facebook ο φύλακας του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλης Χριστοφορίδης, ο οποίος καταγράφεται ακριβώς τη στιγμή που ξεκίνησε η πυρκαγιά με τις φλόγες να ξεπηδούν από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου του νοσοκομείου και συγκεκριμένα από το θάλαμο 206 της πτέρυγας Covid-19 του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους ένας 79χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος αλλά και ένας 52χρονο, ο οποίος μετά από εισαγωγή του στη ΜΕΘ ως πολυεγκαυματίας, εξέπνευσε την Πέμπτη τα ξημερώματα.

Στην ανάρτησή του ο Βαγγέλης Χριστοφορίδης αναφέρει:

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ
Αφού πρώτα είχαμε μπει στη κλινική χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε πυρόσβεση, βγήκαμε και τρέξαμε στη πίσω πλευρά του κτιρίου όπου βγάλαμε έναν εγκλωβισμένο ασθενή από το παράθυρο περιμένοντας τις δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Η ένταση της φωτιάς και η πυκνότητα του καπνού που φαίνεται στο βίντεο “δίνουν” μια ιδέα για το τι επικρατούσε μέσα στη κλινική…
Ακούγονται μικρές εκρήξεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter