Νότιγχαμ Φόρεστ: Επίσημο – Ο Σον Ντάις αντικαθιστά τον Ποστέκογλου
Ο 54χρονος Άγγλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπάρξει παίκτης των ακαδημιών της Φόρεστ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Σον Ντάις στη θέση του προπονητή, μετά τη σύντομη θητεία του Άγγελου Ποστέκογλου. Ο έμπειρος Άγγλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Ο 54χρονος Άγγλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπάρξει παίκτης των ακαδημιών της Φόρεστ, επιστρέφει στο σύλλογο σε νέο ρόλο, με στόχο να καθοδηγήσει τους «Reds» σε μια ανταγωνιστική πορεία σε Premier League και Ευρώπη. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στο παιχνίδι του Europa League απέναντι στην Πόρτο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώνει τον διορισμό του Σον Ντάις ως νέου προπονητή του συλλόγου, μετά από μια διεξοδική διαδικασία πρόσληψης με επικεφαλής τον Παγκόσμιο Επικεφαλής Ποδοσφαίρου, Έντου Γκάσπαρ, και τον Παγκόσμιο Τεχνικό Διευθυντή, Τζορτζ Συριανό.
Ο πρώην παίκτης των νέων της Φόρεστ εντάσσεται στον σύλλογο με συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και θα αναλάβει τον πρώτο του αγώνα την Πέμπτη το βράδυ, καθώς οι «Reds» αντιμετωπίζουν την Πόρτο στο Europa League.
Ο Ντάις θα έχει μαζί του την έμπειρη προπονητική του ομάδα, αποτελούμενη από τους Ίαν Γουόαν και Στιβ Στόουν -και οι δύο πρώην παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ, οι οποίοι μαζί πραγματοποίησαν περισσότερες από 400 εμφανίσεις για τους Reds τη δεκαετία του 1990.
Ένας σεβαστός και έμπειρος προπονητής της Premier League, ο Ντάις φέρνει τον τέλειο συνδυασμό χαρακτήρα, τακτικής οξυδέρκειας και αποδεδειγμένων επιτευγμάτων για να καθοδηγήσει τον σύλλογο στο επόμενο κεφάλαιό του.
Έχοντας διευθύνει περισσότερους από 330 αγώνες της Premier League στην καριέρα του μέχρι σήμερα, ο Dyche έχει χτίσει ομάδες που χαρακτηρίζονται από αμυντική οργάνωση, ανθεκτικότητα και δύναμη από στημένες φάσεις -ιδιότητες που ευθυγραμμίζονται στενά με τα χαρακτηριστικά της τρέχουσας ομάδας και την ποδοσφαιρική ταυτότητα του συλλόγου.
Ως πρώην παίκτης νέων της Φόρεστ που ζει στην περιοχή, ο Ντάις έχει επίσης βαθιά κατανόηση των αξιών και της υπερηφάνειας της Φόρεστ και των οπαδών της. Με τον χαρακτήρα του, την τακτική του οξυδέρκεια και τις ικανότητές του στη διαχείριση ανθρώπων, ο διορισμός του αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για μια επιτυχημένη και ανταγωνιστική σεζόν τόσο σε εγχώριες όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Nottingham Forest is delighted to confirm the appointment of Sean Dyche as the Club’s new Head Coach, following a thorough recruitment process led by Global Head of Football, Edu Gaspar, and Global Technical Director, George Syrianos.
The former Forest youth player joins the… pic.twitter.com/ZjUZdG4E6j
— Nottingham Forest (@NFFC) October 21, 2025















