Νότιγχαμ και Μίλγουολ εξέδωσαν ανακοινώσεις για Μαρινάκη

Νότιγχαμ και Μίλγουολ εξέδωσαν ανακοινώσεις για Μαρινάκη

Η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με αφορμή το ότι ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης προσβλήθηκε από τον κορονοϊό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο κ. Μαρινάκης διαγνώστηκε, αφού πρώτα υπήρξαν τα πρώτα του συμπτώματα στην επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε δείξει συμπτώματα του ιού.

Ο σύλλογος ζητάει συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παρθούν τα σωστά μέτρα. Μέχρι τότε, ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο»

Πέρα όμως από τη Νότιγχαμ, ανακοίνωση εξέδωσε και η Μίλγουολ αφού ο Β. Μαρινάκης την περασμένη Παρασκευή (6/3) παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα Νότιγχαμ – Μίλγουολ 0-3.

Στην δική της ανακοίνωση αναφέρει: «Η Μίλγουολ έχει επίγνωση των ειδήσεων και αναζητά την κατάλληλη ιατρική συμβουλή και καθοδήγηση. Όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις έχουν ήδη ληφθεί»

Το κλαμπ επιβεβαίωσε ότι οι παράγοντες του που ήρθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν τεθεί σε απομόνωση στο σπίτι τους με το φόβο μιας πιθανής μόλυνσης. «Αυτό είναι καθαρά ένα προληπτικό μέτρο και κανένα άτομο δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Το κλαμπ θα συνεχίσει να ακολουθεί όλες τις απαραίτητες οδηγίες από τα αρμόδια όργανα» καταλήγει η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter