Νότης Μηταράκης: Το baby face της νέας εθνικοφροσύνης

Νότης Μηταράκης: Το baby face της νέας εθνικοφροσύνης

Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπερηφανεύεται ότι έχει αποσυμφορήσει τα νησιά, εφαρμόζει αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική και την ίδια στιγμή δεν παραλείπει να χτίζει τη νέα Χίο. Αν σκεφτούμε ότι τις τελευταίες μέρες αποκάλυψε στο πρόσωπο «δημοσιογράφων της Αριστεράς» εσωτερικούς εχθρούς που στρέφονται κατά της ίδιας τους της χώρας, καταλαβαίνει κανείς ότι αυτός ο baby face αγέλαστος πενηντάρης είναι ανατριχιαστικής εθνικής και πολιτικής δομής. Με γερά θεμέλια από τη θητεία του σε μεγάλες πολυεθνικές, ανάμεσά τους και σε κείνη που ανασκολοπίζει τη Χαλκιδική για να βγάλει χρυσό. Αλλά και χρώματα βασιλικού επιτρόπου της χούντας, διακόσμηση Παττακού και εσωτερικό κήπο Παπαδόπουλου.

Στον κήπο αυτό καλλιεργεί τα ματωμένα άνθη της ευκλεούς εθνικοφροσύνης. Οι πολιτικοί του πρόγονοι, πατριώτες της κουκούλας, υπήρξαν αυτουργοί των μπλόκων. Ο Μηταράκης, με κουκούλα προσφορά από την εθνική δημοσιογραφία, είναι αυτουργός των pushbacks. Εχει πάρει στον λαιμό του Κύριος οίδε πόσες ανθρώπινες ζωές, αλλά στον ίδιο λαιμό έχει κρεμάσει και το εθνικό και πολιτικό του παράσημο: αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, φύλαξη των συνόρων, αποσυμφόρηση, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, ζήτω Εγώ. Και η κουκούλα, κουκούλα. Εκατοντάδες βίντεο, φωτογραφίες, μαρτυρίες για τα εγκλήματα που τον βαρύνουν δεν τον πτοούν. Τα κατασκευάζουν οι εχθροί της πατρίδας. Τον τελευταίο καιρό ανέλαβε και χρέη βασιλικού επιτρόπου. Εντοπίζει και κυνηγάει για ξέπλυμα χρήματος και άλλα εξίσου εγκληματικά τις ενοχλητικές ΜΚΟ. Και ανέλαβε να περάσει τις χειροπέδες της εθνικής καταισχύνης στους δημοσιογράφους που τολμούν να αμφισβητούν την πατρίδα. Δηλαδή τον ίδιο. Να καταγγέλλουν την πατρίδα. Δηλαδή τις πρακτικές του. Οποιος λέει την αλήθεια για τα pushbacks παραπέμπεται στο… Μηταροδικείο. Και όποιος σχολιάζει το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό γίνεται στόχος των εθνικώς σκεπτόμενων δημοσιογράφων. Των ίδιων δημοσιογράφων που κλείνουν τα μάτια μπροστά στην εκμετάλλευση των πιο ευαίσθητων εθνικών ζητημάτων από τον λαίμαργο κομματισμό του.

Για όποιον δεν κατάλαβε, ο Μηταράκης είναι παιδί και αυτουργός της νέας ακροδεξιάς, που χρησιμοποιεί το έθνος, την πατρίδα, τα σύνορα, τις απειλές κατά της κυριαρχίας μας σαν ένα τεράστιο χαλί. Κάτω από το οποίο κρύβει ανθρωπιστικές τραγωδίες που προκαλεί, εγκλήματα, κουρέλια του κράτους δικαίου, κοινωνικές αγριότητες, προσωπικές ρεμούλες και κομματικές επιδιώξεις. Αν πρέπει να πνιγούν αθώοι, ας πνιγούν. Αν πρέπει να στιγματιστούν αθώοι ως προδότες, ας στιγματιστούν. Αν πρέπει οι ανίκανοι, οι διεφθαρμένοι και οι ποινικά υπόλογοι να παρασημοφορηθούν, φέρτε τα παράσημα. Η δική τους πατρίδα όλα τα καλύπτει, τα συγχωρεί, τα ενθαρρύνει. Κι αν το χαζό πρόσωπο αυτής της νέας εθνικοφροσύνης είναι ο Αδωνης, το παγερό ο Βορίδης και το τραμπούκικο ο Πλεύρης, ο Μηταράκης είναι το baby face της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter