Νοτοπούλου σε Θεοχάρη: Ζητήστε συγγνώμη από τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες του τουρισμού

Νοτοπούλου σε Θεοχάρη: Ζητήστε συγγνώμη από τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες του τουρισμού

Τις κυβερνητικές παλινωδίες που οδήγησαν στην κατακόρυφη πτώση της βαριάς βιομηχανίας της χώρας αλλά και τις έξαρση της πανδημίας επισήμανε στον Χάρη Θεοχάρη η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον υπουργό να ζητήσει συγγνώμη από τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν παρείχε πραγματική στήριξη στις επιχειρήσεις και κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν πρόσβαση σε δανειοδότηση. Αντιπαρέβαλε την ελλειμματική κυβερνητική διαχείριση με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τα προγράμματα «Μένουμε Όρθιοι». «Ο στόχος των προτάσεων μας ήταν τριπλός. Ενίσχυση της ζήτησης, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων» υποστήριξε.

Έκρινε δε πως ήταν μια παλινωδία όλος ο υποτιθέμενος σχεδιασμός από την επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας. «Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…» είπε και αναφέρθηκε στις παλινωδίες με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα ξενοδοχεία καραντίνας που άνοιξαν ετεροχρονισμένα, την κατηγοριοποίηση των νησιών, τις δηλώσεις αμφισβήτησης του τουριστικού προϊόντος από τον τέως γ.γ. του υπουργείου Τουρισμού, την ασυνεννοησία με το ΥΠΕΞ σχετικά με το άνοιγμα των διεθνών πτήσεων, το «διεθνές ρεζιλίκι» με την ταλαιπωρία ταξιδιωτών οι οποίοι αφού έφτασαν στα σύνορα έμαθαν πως τους απαγορεύεται η είσοδος, οι συγκεχυμένες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των συνόρων και οι εξαγγελίες του Χ. Θεοχάρη για μαζικά τεστ των εισερχόμενων τουριστών, οι οποίες διαψεύστηκαν από τον ίδιο.

«Πρέπει να σταθείτε ειλικρινής. Οφείλετε να αναλάβετε την ευθύνη» προέτρεψε τον πολιτικό της αντίπαλο, καλώντας τον παράλληλα να ζητήσει συγγνώμη από επιχειρηματίες και εργαζόμενους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter