Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Συνάντηση με Βασιλειάδη

Nova: «Άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Ο πρώτος κύκλος των επαφών του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με φορείς του ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε σήμερα με τη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης με τη Nova.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των συνδρομητικών καναλιών, Πάνος Παπαδόπουλος, ζήτησε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς η διακοπή επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της Nova αλλά και των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα των καναλιών και τονίστηκε από τον κ. Παπαδόπουλο ότι η Super League συνεχίζει να τηρεί ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση για όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα δε λαμβάνει το παραμικρό μέτρο για τη θωράκιση του αθλήματος.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της NOVA ζήτησε να παρθούν αυστηρότερα μέτρα κατά των φαινομένων της βίας τα οποία, μεταξύ άλλων, έχουν απομακρύνει από τα γήπεδα τους υγιείς φιλάθλους. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.