Nova για άλλη μία φορά στο πλευρό των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη!

Nova για άλλη μία φορά στο πλευρό των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη!

Θερμή η ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα του Πασχαλινού Παζαριού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική.

Για πέμπτη φορά, η Nova άνοιξε τις πύλες της και υποδέχτηκε ταυτόχρονα σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική το Πασχαλινό Παζάρι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Όλοι οι άνθρωποι της Nova αγκάλιασαν και υποστήριξαν το Παζάρι με αγορές για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, επιλέγοντας λαμπάδες, αλλά και όμορφα πασχαλινά δώρα από την πλούσια συλλογή του δημιουργικού εργαστηρίου του οργανισμού.

«Είναι μία πολύ σημαντική ενέργεια την οποία έχουν αγκαλιάσει οι εργαζόμενοι της εταιρείας και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτό. Μέσα από αυτή τη δράση δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους να σταθούν δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη με τις αγορές που πραγματοποιούν» υπογράμμισε μεταξύ άλλων η HR Director της Forthnet κα. Εύχαρις Περπινιά.

Από την πλευρά της η Υπεύθυνη Εξεύρεσης Πόρων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κα Μαρία Βουλγαρέλη επεσήμανε «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη της Nova που για άλλη μία φορά πραγματοποίησε το Πασχαλινό Παζάρι του Οργανισμού μας στις εγκαταστάσεις της. Χωρίς την αγάπη του κόσμου και τη στήριξη μεγάλων εταιρειών, δεν θα μπορούσε να υπάρχει το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’ που βρίσκεται στο πλευρό 1,3 εκατ. παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Παράλληλα, μέσα από το Παζάρι δίνεται η ευκαιρία στους εργαζομένους των εταιρειών να αξιοποιήσουν αυτές τις δράσεις και να βοηθήσουν με τις αγορές τους τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη».

Η κα. Τίνα Κουτσογιάννη, Public Relations & Brand Communications Manager της Forthnet επεσήμανε: «Η συνεργασία μας με τον Οργανισμό είναι μακροχρόνια και αναπτύσσεται μέσω στοχευμένων δράσεων, αλλά και χορηγικής παροχής υπηρεσιών της εταιρείας μας προς ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’. Η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη συνιστά εδώ και πολλά χρόνια δέσμευση της Nova, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους για το έργο τους φορείς προστασίας και φροντίδας παιδιών σε όλη τη χώρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter