Nova: Super League ή Ασανσέρ League

Nova: Super League ή Ασανσέρ League

Την προσεχή Δευτέρα το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας1 θα συζητήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης και το πιθανότερο σενάριο είναι να αποφασιστεί η αύξηση των ομάδων, κάτι που βρίσκει αντίθετη τη Νοva.

Στελέχη του συνδρομητικού καναλιού σχολιάζοντας τα σενάρια που διαρρέονται ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του συμβουλίου της Λίγκας και μιλούν για πρωτάθλημα που μόνο για την σεζόν 2020-21 θα διεξαχθεί «είτε με 15, είτε με 16, είτε με 18, είτε ακόμα και με 20 ομάδες, …και από την μεθεπόμενη σεζόν 2021-22, μπορεί να μειωθεί στις 12 ή ακόμα και στις 10 ομάδες», έλεγαν ότι «μια τέτοια πρόταση μετατρέπει την Λίγκα σε …. Ασανσέρ League, όπου ανάλογα με τα κέφια των παραγόντων, πατάς το κουμπί και κάθε φορά κατεβαίνεις σε διαφορετικό όροφο».

Από τη Νοva ανέφεραν επίσης ότι «ελάχιστες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η πλειονότητα των 14 ομάδων της Σούπερ Λίγκας δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο, λόγω της δεδομένης έλλειψης ανταγωνιστικότητας και εμπορικότητας του πρωταθλήματος». Γι’ αυτό εξέφραζαν την απορία «για το ποιος είναι αυτός που μπορεί σήμερα να εγγυηθεί ότι, οι επιπλέον των υφισταμένων 14 ομάδων, θα μπορέσουν να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Με δεδομένη την οικονομική ύφεση, που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19, η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι οι εμπνευστές της αύξησης των ομάδων της Σούπερ Λίγκας μπορούν να ποντάρουν μόνο στο ότι τελικά όλες οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των υφισταμένων 14, θα δεχτούν τελικά να πάρουν λιγότερα χρήματα, προκειμένου να χωρέσουν και οι παραπάνω από τις 14 ομάδες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter