Νova: Υιοθετεί φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές με τις εύχρηστες eSim και Half Sim Κάρτες

Νova: Υιοθετεί φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές με τις εύχρηστες eSim και Half Sim Κάρτες

Η Nova, μέλος της  United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει τις κάρτες eSim και Half Sim, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή, με γνώμονα το περιβάλλον και την ευκολία για τους συνδρομητές της.

eSim: Η νέα γενιά καρτών Sim φιλική προς το περιβάλλον

Η κάρτα eSim λειτουργεί ακριβώς όπως μια κάρτα Sim σε φυσική μορφή, ενώ είναι συμβατή με μία μεγάλη γκάμα συσκευών που διαθέτουν τεχνολογία eSim. Είναι διαθέσιμη για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου Nova και παρέχεται δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν την eSim, αντί για την φυσική κάρτα Sim, σε οποιοδήποτε κατάστημα Nova καθώς και στο nova.gr.  Η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα και πολύ εύκολα: Ο συνδρομητής συνδέει τη συσκευή σε WiFi δίκτυο, σαρώνει τον QR κωδικό που του δίνεται από τη Nova και ακολουθεί τα βήματα ενεργοποίησης. Αυτό σημαίνει, ότι πλέον δεν θα χάνονται ή θα καταστρέφονται οι φυσικές κάρτες Sim – μια μικρή αλλαγή που έχει διαφορά στην καθημερινότητά όλων.

Half Sim: Μικρότερο μέγεθος, λιγότερα απορρίμματα, η ίδια υπηρεσία

Η κάρτα Half Sim αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς χρησιμοποιεί 50% λιγότερο πλαστικό και μειώνει κατά 25% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται κατά την κατασκευή και τη μεταφορά σε σχέση με τις παραδοσιακές κάρτες Sim. Επιπλέον, αυτή η μικρότερη κάρτα Sim παράγει λιγότερα απορρίμματα και για τον χρήστη, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η υπηρεσία.  Η νέα κάρτα Sim είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Nοva και αρχικά θα παρέχεται σε όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ενώ θα ακολουθήσουν και οι συνδρομητές Καρτοκινητής εντός του 2024. H Half Sim έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες δυνατότητες με την κανονική κάρτα και η μόνη διαφορά είναι το μικρότερο μέγεθος.

Όταν οι βιώσιμες πρακτικές συναντούν την καθημερινή ευκολία

Η δέσμευση της Nova για βιωσιμότητα δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα, αλλά και στην ενσωμάτωση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών στην καθημερινότητα μας. Από τις πρωτοβουλίες ανακύκλωσης σε όλες τις εγκαταστάσεις της, μέχρι την υιοθέτηση συστημάτων περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης με πιστοποιήσεις ISO, η Nova είναι αφοσιωμένη στο να κάνει τη βιωσιμότητα μέρος της καθημερινότητας. 

Κάνοντας τη διαφορά σε κάθε κλήση, μήνυμα και σύνδεση

Η κυκλοφορία των καρτών eSim και Half Sim είναι κάτι περισσότερο από μια απλή περιβαλλοντική ενέργεια. Πρόκειται για την προσφορά λύσεων που είναι φιλικές για τον χρήστη και βελτιώνουν την καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα η Nova συμβάλλει σε ένα πιο πράσινο μέλλον. 

Αγκαλιάστε μαζί μας αυτές τις νέες τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και τον πλανήτη μας πιο υγιή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το nova.gr.

Nova: Μας συνδέει με το μέλλον, με βιώσιμο τρόπο.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter