#Novartis_Gate: Ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο Νίκος Μανιαδάκης (Photos)

#Novartis_Gate: Ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο Νίκος Μανιαδάκης (Photos)

Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Μανιαδάκης, κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση Novartis.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας που έφερε την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου», ζήτησε να μιλήσει αυτοπροσώπως  με τους δικαστές του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, για να υποστηρίξει τις θέσεις του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασία στο συμβούλιο δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι εδώ και το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος οτι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο συνήγορος του Θόδωρος Μαντάς, επισήμανε πως ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο «Εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας – είπε ο κ .Μαντάς- για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών». 

Ερώτηση: Αναφέρθηκε σε πιέσεις;

Απάντηση: Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ήταν εξαιρετική διαδικασία…Παρασχέθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν και οι αιτιάσεις ουσίας αλλά και οι νομικές.Περιμένουμε με αγωνία το βούλευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης αρχικά υπήρξε ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες για τη δικογραφία της Novartis, ωστόσο απέκτησε την ιδιότητα του κατηγορουμένου ένα χρόνο αργότερα. 

Διαβάστε επίσης: #Novartis_Gate: Σε «στενό κλοιό» ο Νίκος Μανιαδάκης – Ελέγχεται για ακόμη δύο κακουργήματα


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter