«Novartis – gate: Η Ν.Δ. χορηγός με 200 εκατ. ευρώ», στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOTDOC και το Docville

«Novartis – gate: Η Ν.Δ. χορηγός με 200 εκατ. ευρώ», στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOTDOC και το Docville

-Φάκελος Novartis: Νέα στοιχεία για την υπόθεση που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων μετά τις αποκαλύψεις του Documento.

Απευθείας αναθέσεις 200 εκατ. ευρώ στον ελβετικό κολοσσό επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το πόρισμα του ΕΟΦ που χαρακτηρίζει παράνομες τις χορηγίες στα συνέδρια και εκθέτει γιατρούς και καθηγητ

Τηλεοπτικές άδειες: Τέρμα το τζάμπα για τα κανάλια. Η κυβέρνηση θα ζητήσει από το ΕΣΡ την άμεση προκήρυξη διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Αποκλειστικές δηλώσεις Νίκου Παππά.

ΣΩΡΡΑΣ: Ο νέος «σωτήρας» του έθνους, ο ρόλος της Κύπριας συνεργάτιδάς του και η σχέση της με γνωστό επιχειρηματία το όνομα του οποίου εντοπίστηκε στα Panama Papers

Παύλος Πολάκης: «Αν οι Γερμανοί το τραβήξουν, θα το τραβήξουμε και εμείς». Μια ανατρεπτική συνέντευξη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Τι λέει για τα 85 δισεκατομμύρια ευρώ του χρέους που προέρχονται από το μαύρο χρήμα στο χώρο της υγείας και για τις «100 οικογένειες που απομυζούσαν τον κρατικό κορβανά και θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση».

Κόκκινα δάνεια : Νέα ρύθμιση – παγίδα από τις τράπεζες. Τι πρέπει να προσέξουν οι δανειολήπτες

Επιθεώρηση Εργασίας: Καταγγέλλεις μαύρη εργασία και προσλαμβάνεσαι! Τι αλλάζει στη νομοθεσία

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ο γάμος Φώφης- ΓΑΠ, επισημοποιεί τον αρραβώνα Κυριάκου- Βενιζέλου. Όλο το παρασκήνιο.

ΤΡΑΜΠ: Το ροζ βίντεο, ο μυστικές υπηρεσίες και στο βάθος κίνδυνος παραπομπής για τον νέο πλανητάρχη. Απόσπασμα από την έκθεση πρώην μυστικού πράκτορα της MI6, ταράζει την αμερικάνικη πολιτική σκηνή και εμπλέκει τον Πούτιν σε εκβιασμούς.

«Οι Μεσσίες του ακροδεξιού μεταφυσικού» στο HOTDOC, που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Από το νερό του Καματερού, στα 600 εκατομμύρια του Σώρρα, το κολλαγόνο του Βελόπουλου και τα Νεφελίμ του Λιακόπουλου. Το ξανθό γένος που θα σώσει τον πλανήτη, η ομάδα Ε και οι τηλε-ιεροκήρυκες στις ΗΠΑ. Η πραγματική ιστορία και τα κίνητρα πίσω από τα παραμύθια που τρέφουν την άγνοια, τις αγωνίες και τους φόβους των πολιτών.

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους παραληρηματικούς εθνοσωτήρες που έχουν κοινό παρανομαστή τη μεταφυσική ακροδεξιά ατζέντα και στόχο την παραπλάνηση και εξαπάτηση προς ίδιον όφελος.

Λάμψη… Κιούμπρικ στην Αθήνα, στο Docville

Mε αφορμή την ειδική προβολή της «Λάμψης» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, πέντε νέοι έλληνες σκηνοθέτες που έχουν επηρεαστεί άμεσα από τον κορυφαία κινηματογραφικό δημιουργό καταθέτουν στο «Documento» την άποψη τους για αυτόν.

Πρόσωπα: Ένα κείμενο της Μπέττυς Βακαλίδου με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Αμάραντα». Η γνωστή τρανσέξουαλ συγγραφέας και ηθοποιός, γυρνά τον χρόνο πίσω, για να ξεδιπλώσει το νήμα μιας ζωής που άξιζε να ζήσει.

Βιβλίο: Συνέντευξη με τον αμερικανό συγγραφέα και εικονογράφο Τζεφ Κίνι ο οποίος μας συστήνει τον πλέον απροσδόκητο ήρωα της τρέχουσας δεκαετίας. Το εκδοτικό φαινόμενο «Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα» που καταξίωσαν τον Κίνι ως τον «Νο 1 ευπώλητο συγγραφέα σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times» έχει φτάσει ήδη στο νούμερο 11 της ξεκαρδιστικής διαδρομής του.

Θέατρο: Συνέντευξη του σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινού και του ηθοποιού Χάρη Φραγκούλη γύρω από το αληθινό πρόσωπο του θεατρικού «Δον Ζουάν» που ανεβάζει ο πρώτος στη Στέγη με όλα τα παρελκόμενα για τον έρωτα, το άπειρο και τους αρχέγονους φόβους του ανθρώπου.

Μουσική: Η επιστροφή ενός εξαφανισμένου συνθέτη, του Λουκά Θάνου (ανάμεσα στα έργα του συναντάμε και το αριστουργηματικό «Η μπαλάντα του κυρ- Μέντιου») μας οδηγεί σε μια κουβέντα μαζί του που κινείται γύρω από έντονες μνήμες – «Με τον Νίκο Ξυλούρη τη δεκαετία του ’70 επιστρέψαμε στο παραδοσιακό τραγούδι»- αλλά και τις κρίσιμες αποφάσεις που πήρε σε σχέση με το επάγγελμα του.

Μουσείο Τσιτσάνης: Το πρώτο μουσείο για Έλληνα μουσικό δημιουργό στη χώρα μας είναι πλέον γεγονός. Το έργο του Τσιτσάνη βρήκε τη στέγη που του αρμόζει στα Τρίκαλα.

Σινεμά: Κριτική των νέων ταινιών της εβδομάδας, παρουσίαση του Μπεν Αφλεκ που με τη νέα σκηνοθετική δουλειά του «Ο νόμος της νύχτας» πείθει απόλυτα για το ταλέντο του πίσω από την κάμερα, ενώ μετά τις Χρυσές Σφαίρες και τα βρετανικά BAFTA ετοιμάζονται να υποκλιθούν στο φαινόμενο «La La Land».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter