#Novartis_Gate: Ο Άδωνης Γεωργιάδης συναντούσε τον Νίκο Μανιαδάκη ως προστατευόμενο μάρτυρα (Video)

#Novartis_Gate: Ο Άδωνης Γεωργιάδης συναντούσε τον Νίκο Μανιαδάκη ως προστατευόμενο μάρτυρα (Video)

Μια σειρά από πολύ σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την ωμή παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη ότι γνώριζε, και μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, συναντούσε συχνά τον Νίκο Μανιαδάκη, παραδοχή την οποία έκανε δημόσια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Πληροφορίες ανέφεραν, εδώ και αρκετό καιρό, ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης συναντούσε τον Νίκο Μανιαδάκη επανειλημμένως και, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, γνώριζε τις μεθοδεύσεις του και την προσπάθεια να διαφύγει.

Οι πληροφορίες αυτές, περί συναντήσεων, έγιναν πραγματικότητα, όταν ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παραδέχτηκε, στα Παραπολιτικά και τον Παναγιώτη Τζένο, ότι μιλούσε με τον Νίκο Μαναδιάκη και πριν, αλλά και μετά την έρευνα.

Είπε συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης: « Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον κύριο Μανιαδάκη και πριν την έρευνα και μετά την έρευνα. Ο κ. Μανιαδάκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω.»

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί, περίπου στο 14:13:

Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα, καθώς, ενώ ο Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε, το πρωί της 2ας Ιανουαρίου, τις επαφές του με τον Νίκο Μανιαδάκη, προφασιζόμενος ότι δεν ήξερε τον ρόλο του, λίγο αργότερα, βγήκε στην τηλεόραση και δήλωσε ότι ήξερε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων, λόγω, όπως υποστήριξε, αβλεψιών της εισαγγελίας.

Δείτε το βίντεο:

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα πρέπει να απαντήσει καθαρά, γιατί, εφόσον γνώριζε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ο ίδιος είπε, άρα και του Μανιαδάκη, τον συναντούσε;

Γιατί ενώ και ο ίδιος είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση, αντί να κρατάει αποστάσεις, επεδίωκε επαφές με τον προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος μάλιστα τον είχε κατηγορήσει ότι χρηματιζόταν, ως «Ιωάννης Αναστασίου»;

Γνώριζε τις προθέσεις του Νίκου Μανιαδάκη για διαφυγή και είχε κάποια συμμετοχή σ’ αυτό;

Ακόμη ένα ερώτημα προκύπτει και από το tweet που έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης, θέτοντας θέμα να αρθεί η προστασία των μαρτύρων, με το πρόσχημα ότι έγιναν γνωστά τα ονόματά τους, για να εισπράξει την απάντηση ενός χρήστη του Twitter, που διερωτάται εύλογα για το ακριβές κίνητρό του:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter