#Novartis_Gate: Ο Γεωργιάδης ταυτίστηκε με τον Μαντέλη

#Novartis_Gate: Ο Γεωργιάδης ταυτίστηκε με τον Μαντέλη

Έχοντας -κατά τα φαινόμενα- το κληρονομικό χάρισμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ταύτισε τον εαυτό του με τον καταδικασμένο για μίζες Τάσο Μαντέλη.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του στη συζήτηση επί του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε την καθιερωμένη πλέον αναφορά του στο Documento. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο καυστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για την αδράνεια που επιδείκνυε η πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες ως προς την υπόθεση της αδήλωτης κυπριακής εταιρίας του στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παραποιώντας το ρεπορτάζ, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι στο δημοσίευμα γινόταν λόγος για συμπαιγνία του με την κ. Χριστοδουλοπούλου προκειμένου να μην ελεγχθεί από την αρμόδια Επιτροπή. «Έλεγε ο Βαξεβάνης: “Απαράδεκτο, η Τασία Χριστοδουλοπούλου συγκαλύπτει τον Άδωνη Γεωργιάδη”» είπε, χωρίς να υπάρχει καμία αντίστοιχη αναφορά ή έστω υπόνοια στο ρεπορτάζ. Το Documento όντως εγκάλεσε την αντιπρόεδρο της Βουλής για τους χειρισμούς της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπαινίχθηκε υπόγειες επικοινωνίες με τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Εν συνεχεία, στην προσπάθειά του να κατηγορήσει την πλειοψηφία για τη μη διερεύνηση της ουσίας του σκανδάλου από την Προανακριτική Επιτροπή και την επιστροφή του Novartis – Gate στην τακτική δικαιοσύνη, παραλλήλισε τον εαυτό του με τον προσφάτως καταδικασμένο πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Τάσο Μαντέλη. «Το γυρνάτε -λέει- στη δικαιοσύνη» είπε και πρόσθεσε περαιτέρω: «Προχθές, βγήκε η απόφαση για τον Μαντέλη, μετά από 20 χρόνια». «Δηλαδή, εσείς τι λέτε τώρα; Ότι θα μας έχετε 20 χρόνια και όποτε μιλάμε στη Βουλή θα πετάγεται ένας από εσάς και θα λέει: “Εσείς ελέγχεστε από τη Novartis;”» διαπίστωσε ταυτίζοντας πλήρως τον εαυτό του με τον καταδικασμένο για μίζες Μαντέλη!

Διερωτήθηκε, επίσης, γιατί δεν έχει δημοσιοποιηθεί το πόρισμα της κ. Τουλουπάκη στον έλεγχο που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αναφερόμενων στην δικογραφία της Novartis. «Εδώ, είναι η σκευωρία όλων σας» υποστήριξε και προανήγγειλε διώξεις όταν η ΝΔ θα επανέλθει στην εξουσία. «Κάποιοι θα ελεγχθούν στο μέλλον. Θα πηγαίνετε στη Δικαιοσύνη ένας – ένας και ό,τι σας φωτίσει ο θεός» τόνισε απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν θα σας ξεχάσουμε!». Από τα πυρά του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν ξέφυγαν ούτε οι Σπ. Λάππας, Ελ. Αυλωνίτου, Θ. Δρίτσας και Ευκλ. Τσακαλώτος.«Νροπή σας ! Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές» φώναξε και αποκάλεσε «παρωδία» την Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter