#Novartis_Gate: Όταν ο Νίκος Μανιαδάκης έδινε στεγνά τον Σαλμά

#Novartis_Gate: Όταν ο Νίκος Μανιαδάκης έδινε στεγνά τον Σαλμά

Σήμερα στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ ο Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε κατηγορηματικά ότι η ηθική του δεν θα του επέτρεπε ποτέ να μιλήσει για κανέναν σε σχέση με τη Novartis καθώς δεν γνωρίζει και κανέναν που να έχει έκνομη δραστηριότητα.

Για να δούμε λοιπόν τι είχε πει ο Νίκος Μανιαδάκης σε μία από τις καταθέσεις του στους εισαγγελείς ως Γιάννης Αναστασίου πριν από περίπου χρόνο για τον πρώην υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά.

Απαντώντας στην ερώτηση «τι γνωρίζετε για πράξεις διαφθοράς δημοσίων λειτουργών σε σχέση με την εταιρεία Νοβάρτις Ελλάς ή άλλες φαρμακευτικές εταιρείες;» ο «Αναστασίου» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ηταν διάχυτη η φήμη στον χώρο των φαρμακευτικών εταιρειών ότι στον συγκεκριμένο χώρο και στα πλαίσια των ανωτέρω συναντήσεων (σ.σ. με εκπροσώπους φαρμακευτικών εταιρειών) ο Μάριος Σαλμάς λάμβανε παρανόμως χρήματα ως δώρα προκειμένου να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών»,

Επίσης σε άλλο σημείο της κατάθεσής του είχε αναφέρει επίσης για τον Σαλμά:

«Σε μία περίπτωση αμέσως μετά από συνάντηση με εκπροσώπους φαρμακευτικής επιχείρησης, την οποία δεν μπορώ να προσδιορίσω, είδα ότι στην εσωτερική τσέπη του σακακιού του υπήρχε μεγάλη δεσμίδα χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter