Novartis Gate: Στη Βουλή η δικογραφία Λοβέρδου

Novartis Gate: Στη Βουλή η δικογραφία Λοβέρδου

Με καθυστέρηση διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία κατά του Ανδρέα Λοβέρδου για το σκάνδαλο Novartis.

Σύμφωνα με τη σειρά που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις, η αρμόδια Εισαγγελία διαβιβάζει στον Άρειο Πάγο και εκείνος με την σειρά του στον υπουργό Δικαιοσύνης, την εκάστοτε δικογραφία πρώην ή εν ενεργεία υπουργού και ο τελευταίος υποχρεούται να τη διαβιβάσει στη Βουλή. 

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς ζητά την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να του ασκήσει ποινική δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Συνεχίζει απειλές κατά των εισαγγελέων ο Λοβέρδος

Πιστός στο δόγμα της σκευωρίας παρουσιάζεται και σήμερα ο Αν. Λοβέρδος, εξαπολύοντας νέες απειλές κατά των εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση. «Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας» σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε με τίτλο: «Σκευωρία Novartis: Ώρα μηδέν!», αναφορά που «φωτογραφίζει» τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σκευωρία Novartis: Ώρα μηδέν!

Δεν έχω ανάγκη και δεν θα χρησιμοποιήσω κανένα απολύτως υπουργικό προνόμιο και καμία κοινοβουλευτική ασυλία.

Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Και τούτο γιατί η ένδεια της «δικογραφίας» που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του «ξεπλύματος» αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας. Μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter