#Novartis_Gate: Την παραγραφή επικαλείται τώρα ο Άδωνης, αν του γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία (Video)

#Novartis_Gate: Την παραγραφή επικαλείται τώρα ο Άδωνης, αν του γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία (Video)

Μπορεί ένα χρόνο πριν να φώναζε στη Βουλή «θέλω να δικαστώ» αλλά και στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής «εγώ θα κάνω το παν για να δικαστώ», τώρα όμως που ο χρόνος τελειώνει φαίνεται πως ο Άδωνης Γεωργιάδης φοβούμενος τις επερχόμενες εξελίξεις προχωρά σε «απειλές» κραδαίνοντας την… παραγραφή!

Έτσι λοιπόν, μήνυση στη Δικαιοσύνη σε περίπτωση άσκησης δίωξης εναντίον του για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση Novartis, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα 26/2 στο ρ/σ News 247:

«Το να έρθει η αντεισαγγελέας Εφετών Τουλουπάκη με τους επίκουρους αντεισαγγελείς Ντζούρα και Μανώλη και να πουν “αδιαφορώ για το τι λέει 70 χρόνια η νομολογία, αδιαφορώ τι λέει το Σύνταγμα και συντάσσομαι με την πρόσκαιρη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Βουλή” το θεωρώ αδιανόητο. Αν αυτό συμβεί οι νομικές ενέργειες είναι συγκεκριμένες. Προσφυγή στο αρμόδιο συμβούλιο του άρθρου 86, διαπίστωση παραγραφής όπως έχει γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και κατευθείαν μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε όποιον εισαγγελέα βάλει υπογραφή σ’ αυτό το πράγμα».

Να ακούσουμε όμως τι έλεγε ο Άδωνης Γεωργιάδης λίγο καιρό πριν

Στη Βουλή: Θέλω να πάω στο δικαστήριο και να δικαστώ (23/2/2018)

Στην Εξεταστική της Βουλής για την Υγεία: Δεν θέλω καμία ασυλία, καμία παραγραφή (8/2/2018) 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter