Novartis: Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στον Άρειο Πάγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Novartis: Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στον Άρειο Πάγο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε σήμερα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει στους Αντεισαγγελείς που διερευνούν τις καταγγελίες για παράτυπους δικονομικούς χειρισμούς από εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, με επικεφαλής την Ελένη Τουλουπάκη, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο Novartis.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στους Αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήλωσε:

«Πριν από ενάμισι χρόνο, εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα.. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης και να τιμωρηθούν…  Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην υπουργός υγείας έχει και ο ίδιος υποβάλλει μήνυση κατά προστατευομένων μαρτύρων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, θεωρώντας πως υπήρξε σκευωρία εξαιτίας της οποίας στοχοποιήθηκε πολιτικά.

Η επόμενη κλήση έχει αποσταλεί από τους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για αύριο στον Αντώνη Σαμαρά και για την Τετάρτη στον Ευάγγελο Βενιζέλο που έχουν επίσης προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταγγέλοντας μεθοδεύσεις στην έρευνα για την Novartis.

Τελευταίος θα εξεταστεί ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Γιάννης Αγγελής ο οποίος υπήρξε επόπτης της κ. Τουλουπάκη κι έχει προβεί σε βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter