Novartis: Σε πανικό η κυβέρνηση για το παραποιημένο έγγραφο του FBI – Κατηγορίες από τον Οικονόμου για δημιουργία εντυπώσεων

Novartis: Σε πανικό η κυβέρνηση για το παραποιημένο έγγραφο του FBI – Κατηγορίες από τον Οικονόμου για δημιουργία εντυπώσεων

Σε γραμμή Ανδρέα Λοβέρδου κινήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν ρωτήθηκε για τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της Novartis ο οποίος δε δίστασε να καλύψει πλήρως τον πρώην υπουργό σκορπώντας παράλληλα κατηγορίες προς όσους όπως είπε προσπάθησαν να στήσουν τη «σκευωρία».

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Documento πως παραποιήθηκε έγγραφο στην ελληνική του μετάφραση το οποίο καταδεικνύει ότι οι αμερικανικές αρχές είχαν ενημερώσει ήδη από τις 25 Μαΐου 2017 ότι ο πρώην υπουργός χρηματίστηκε με είκοσι χιλιάδες ευρώ από τη Novartis. Ο Γ. Οικονόμου ως απάντηση πρόβαλε την ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου και την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί στη διαδικασία.

Στη συνέχεια φανερά πανικόβλητος πήγε ένα βήμα παραπέρα σκορπώντας κατηγορίες και υποστηρίζοντας ότι οι διωκόμενοι για τις αποκαλύψεις τους στο σκάνδαλο Novartis, όπως ο Κώστας Βαξεβάνης, η Ελένη Τουλουπάκη και η Γιάννα Παπαδάκου, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις όσο πλησιάζει η ώρα της δικαστικής κρίσης. Μάλιστα, τους χαρακτήρισε ως πρωταγωνιστές στην ενορχήστρωση της «σκευωρίας Novartis».

«Όσο πλησιάζει η ώρα που οι βασικοί άνθρωποι και πρωταγωνιστές που  ενορχήστρωσαν τη σκευωρία της Novartis έρχεται η ώρα να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη, βλέπουμε τέτοιου είδους ξεσπάσματα με ξαναζεσταμένα φαγητά που με περίεργους συνειρμούς προσπαθούν να δημιουργήσουν ορισμένες εντυπώσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι κρεμάσανε στα μανταλάκι πολιτικά πρόσωπα, δύο πρώην πρωθυπουργούς κατέρρευσε η σκευωρία όσον αφορά τα περισσότερα πρόσωπα εκτός από τον κ. Λοβέρδο που βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού έψαξε η ελληνική Δικαιοσύνη ό,τι μπορούσε να ψάξει, στην πορεία αποδείχθηκαν πράγματα και θάματα, έρχεται τώρα η ώρα της δικαιοσύνης και ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα θόρυβο για να αποπροσανατολίσουν από αυτό που θέλει ο κόσμος να μάθει» ανέφερε προκλητικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως αυτή είναι η πραγματικότητα και πως «τα υπόλοιπα κινούνται της παραπολιτικής ή της τακτικής ορισμένων να αποφύγουν αυτό που είναι το κύριο και το ουσιαστικό, να απαντήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη για την σκοπιμότητα και την εμπλοκή τους στην κατασκευή της σκευωρίας όσον αφορά την εμπλοκή των πολιτικών τους αντιπάλων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter