Novartis: «Σκευωρία», επαναλαμβάνει ο Σαμαράς μετά την κατάθεση στον Άρειο Πάγο

Novartis: «Σκευωρία», επαναλαμβάνει ο Σαμαράς μετά την κατάθεση στον Άρειο Πάγο

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Βγαίνοντας από το κτίριο του Αρείου Πάγου ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε «ό, τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το είπα από την πρώτη στιγμή».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατονόμασε τον περίφημο «Ρασπούτιν» ο πρώην Πρωθυπουργός απάντησε καταφατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα έκτασης 32 σελίδων ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου επικαλούμενος όσα νέα στοιχεία έχουν προκύψει για την υπόθεση και συγκεκριμένα την σκευωρία που υποστηρίζει ότι στήθηκε σε βάρος του. 

Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση, μετά τις καταγγελίες του ομοιόβαθμου συναδέλφου τους και πρώην επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννη Αγγελή.

Επίσης, ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, ο EΕυρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως είναι γνωστό, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναφερθεί στην ταυτότητα του πολιτικού προσώπου με το όνομα «Ρασπούτιν». Εάν κάποιος, λοιπόν, από τους μάρτυρες κατονομάσει στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ποιο πολιτικό πρόσωπο είναι ο Ρασπούτιν, πρέπει αμέσως να διαβιβαστεί η δικογραφία αμελλητί στη Βουλή για τα περαιτέρω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter