Novartis: Στη Βουλή οι καταθέσεις Ράικου και Στουρνάρα

Novartis: Στη Βουλή οι καταθέσεις Ράικου και Στουρνάρα

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν σήμερα, μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι καταθέσεις των Ελένης Ράικου και Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να εισαχθούν στη δικογραφία που είχε ήδη αποσταλεί προκειμένου να διερευνηθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων σχετικά με τους χειρισμούς της εισαγγελέως κατά τη διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis.

Mαζί με τις καταθέσεις των δύο τελευταίων μαρτύρων, οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που διερευνούν την υπόθεση, Λάμπρος Σοφουλάκης και Ευάγγελος Ζαχαρής, διαβίβασαν και έγγραφα που φέρεται να προσκόμισαν σχετικά οι δύο μάρτυρες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς,Ελένη Ράικου, κατονόμασε στο πρόσωπο του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τον περιβόητο ” Ρασπούτιν” , για τον οποίο είχε πρώτη μιλήσει αναφέροντας τον με το συγκεκριμένο προσωνύμιο .

Συγκεκριμένα η κ. Ράικου , είχε μιλήσει περί… Ρασπούτιν, μέσω κύκλων της, αναφέροντας ότι της υπεδείκνυε πως θα έπρεπε να διεκπεραιώσει συγκεκριμένες υποθέσεις της εισαγγελίας διαφθοράς όταν η ίδια ήταν επικεφαλής. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter