Novasports: Υπερθέαμα με Εθνική μπάσκετ και Προκριματικά FIBA, Euroleague, Super League

Novasports: Υπερθέαμα με Εθνική μπάσκετ και Προκριματικά FIBA, Euroleague, Super League

Ποδοσφαιρική και μπασκετική πανδαισία περιμένει αυτή την εβδομάδα (21-27/2) τους συνδρομητές στο «γήπεδο» και στο «παρκέ» του Novasports! Το μπάσκετ έχει την τιμητική του, με τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA. Η «επίσημη αγαπημένη» έχει πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες και θα μεταδοθεί από το Novasports. Αρχικά οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα – Σερβία την Παρασκευή 24/2 (19:00) που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο Άνω Λιοσίων και στη συνέχεια την αναμέτρηση Λετονία – Ελλάδα τη Δευτέρα 27/2 (19:30) που θα διεξαχθεί στη «Mons Arena». Παράλληλα, οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα δουν κι άλλους αγώνες για τα Προκριματικά που υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Αγωνιστική δράση όμως έχει και η Euroleague με τις αναμετρήσεις Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός και Βαλένθια – Ολυμπιακός ενώ οι «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη, τον Φώτη Κατσικάρη στην ανάλυση και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρουν τα πάντα γύρω από την αυλαία των Προκριματικών της FIBA και την αγωνιστική της Euroleague.

Στο ποδόσφαιρο και για την Stoiximan Super League οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, Άρης – Ατρόμητος και Λεβαδειακός – Παναιτωλικός οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με την Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα, καθώς και το «Monday Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.

Οι λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα απολαύσουν όλους τους αγώνες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου την Premier League με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα παιχνίδια Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ – Άρσεναλ, με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και τις εκπομπές «Premier League Kick Off» και «PremierLeague The Show» με τον Γιώργο Λιώρη, με τη LaLiga Santander και το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ – Ατλέτικο, με τη Bundesliga και Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου, με τη Ligue1 και το ντέρμπι Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν, με Eredivisie, Jupiler Pro League, 2.Bundesliga, LaLiga SmartBank και φυσικά την εκπομπή «Matchday Live» με τον Αποστόλη Λάμπο.

Παράλληλα, οι λάτρεις του τένις θα παρακολουθήσουν τα τουρνουά WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships, WTA 250 Merida Open Akron.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter