«Νούμερο 1» στο Facebook ο Τραμπ;

«Νούμερο 1» στο Facebook ο Τραμπ;

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περηφανεύτηκε χθες Δευτέρα ότι ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ του είπε ότι είναι «νούμερο 1» στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δείπνησα με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ πριν από μερικές ημέρες και μου είπε ότι “θέλω να σας συγχαρώ (…) είστε νούμερο 1 στο Facebook”», είπε ο Τραμπ μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του συντηρητικού Ρας Λίμπο.

Εκπρόσωπος του Facebook διευκρίνισε ωστόσο ότι το τελευταίο δείπνο που είχε ο Τραμπ με τον Ζάκερμπεργκ ήταν τον Οκτώβριο!

Κανείς βέβαια δεν μας είπε γιατί είναι νούμερο ένα ο Τραμπ στο Facebook. Δηλαδή αν τον σχολιάζουν θετικά ή αν του σύρουν τα εξ αμάξης…

Το πιθανότερο είναι το δεύτερο και προφανώς ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ρώτησε, δεν ήθελε να ρωτήσει ή απλά το αποσιώπησε…

Αλλά ο κ. Τραμπ θεωρεί όλες τις επιθέσεις εναντίον του «προκατειλημμένες». Κάπως έτσι αντιμετωπίζει και τα αντίπαλα ΜΜΕ

Ο ίδιος επεσήμανε πόσο σημαντικοί είναι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης για «να περνά το μήνυμά του», χαρακτηρίζοντας διεφθαρμένα τα ΜΜΕ που του επιτίθενται, τα οποία και κατηγορεί ότι είναι προκατειλημμένα εναντίον του.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει 70 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, δήλωσε στον Λίμπο ότι χωρίς τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «πιστεύω ότι θα ήμουν χαμένος». «Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε την αλήθεια», πρόσθεσε.

«Θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να περνάω από αυτά, θα προτιμούσα να έχουμε αξιόπιστες εφημερίδες, όμως αυτό δεν συμβαίνει», κατήγγειλε ο Τραμπ η εκλογή και η πολιτική του οποίου όπως έχει συχνά λεχθεί, έχει στηριχτεί πάνω σε ένα δίκτυο «φιλικών» ιστοτόπων που αναπαράγουν fakenews. 

https://www.facebook.com/DonaldTrump/photos/a.10156483516640725/10163173031500725/?type=3&theater

Πάντως για την ιστορία, λίγους μήνες πριν κατηγορούσε το Facebook, την Google, το Twitter και τα «διεφθαρμένα» ΜΜΕ ότι βρισκόταν στο πλευρό των αριστερών και ριζοσπαστικών Δημοκρατικών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter