Ν.Παππας: Φτηνός αντιπερισπασμός τα περί Βενεζουέλας

Ν.Παππας: Φτηνός αντιπερισπασμός τα περί Βενεζουέλας

«Σκοπιμότητες που συνιστούν έναν φτηνό αντιπερισπασμό». Αυτό τον χαρακτηρισμό απέδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην μεταφορά στην πολιτική αντιπαράθεση των δημοσιευμάτων σχετικά με το περίφημο ταξίδι στην Βενεζουέλα, απαντώντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Βενεζουέλα το 2013 σημείωσε ότι «είναι ένα ταξίδι που διοργανώθηκε από την πρεσβεία στης Βενεζουέλας» και «δεν υπήρξε τίποτε μεμπτο». Μάλιστα επισήμανε ότι η τότε κυβέρνηση ήταν αρνητική στην ανάπτυξη σχέσεων με την Βενεζουέλα αφού «ο κυβερνητικός σας εταίρος εμφορούνταν από τις ακραίες αντιλήψεις της ακραίας δεξιάς». Επίσης σημείωσε ότι το 2015 με την χώρα αυτή για λόγους ανάπτυξης οικονομικών σχέσεων «υπεγράφη μνημονιο συναντίληψης παρουσία εκπροσώπων της Μότορ Οιλ όσο και των ΕΛΠΕ». Επίσης ο Ν.Παππας αναφέρθηκε σε ανάλογες θεωρίες που υπάρχουν σχετικά με χρηματοδότηση της ευρωπαϊκής αριστεράς από την Βενεζουέλα σημειώνοντας ότι αντίστοιχες κατηγορίες κατά των Podemos από «λαικιστή δημοσιογράφο» κρίθηκαν δικαστικά και αρχειοθετήθηκαν. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «ο κ.Βενιζέλος άπλωσε ολοκληρο τον τραχανά. Είπε ότι δεν υιοθετεί τις κατηγορίες αλλά τις επανέλαβε».

Νωρίτερα ο Ε.Βενιζέλος, έκανε γλαφυρές περιγραφές μιλώντας για ένα ταξίδι για το οποίο «δεν ενημερώθηκε η ελληνική πρεσβεια στο Καράκας» σε ένα «πολυτελές και περιεργο περιβάλλον, τροπικά δάση και τροπικά νησιά» αναφέρθηκε στον επιχειρηματία Μοφέτ Χαλίλ και στον δικηγόρο Α.Αρτέμιου σημειώνοντας «ειδικεύεται στις οφ σορ, ξέρετε πώς είναι το κλίμα με τις οφ σορ στην Λ.Αμερική λόγω Παναμά». Επίσης έκανε αναφορές σε πτήσεις λέγοτνας πως στην Ελλάδα «ήρθε ο Μ.Χαλίλ με κυβερνητικό αεροπλάνο και του δόθηκε άδεια κυβερνητικής υπερπτήσης».​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter