Νταϊάνα: 4 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το ντοκιμαντέρ «In her own words» (Video)

Νταϊάνα: 4 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το ντοκιμαντέρ «In her own words» (Video)

Λίγα στοιχεία δεν είχαν διαρρεύσει στον Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες από την συνέντευξη ποταμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον καθηγητή ορθοφωνίας Πίτερ Σέτελεν. 

Το πρώτο μέρος του αμφιλεγόμενου και αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ, «Diana: In Her Own Words», μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από το Channel 4 εξασφαλίζοντας 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές και προκαλώντας τεράστια συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν ήταν ορθό απέναντι στη μνήμη της πριγκίπισσας και στα μέλη της οικογένειάς της να μεταδοθεί οπτικοαουστικό υλικό που δεν είχε καταγραφεί για να γίνει κτήμα της κοινής γνώμης.

Δεν υπάρχουν πολλά από τη διήγησή της που να μην έχουν γίνει ήδη γνωστά για την ίδια, τον σύζυγό της, την ερωμένη του, τα παιδιά της, το πρώτο φλερτ, τον αρραβώνα, τον γάμο του παραμυθιού, το σεξ με τον Κάρολο, την κατάθλιψη, τις κρίσεις βουλιμίας, τις ερωτικές της σχέσεις…

Πρώτη συνάντηση

Η Νταϊάνα λέει ότι δεν ενδιαφερόταν για τον Κάρολο μέχρι που τον είδε σε έναν αγώνα ράγκμπι όταν ήταν δεκαοκτώμισι ετών. Τότε «μου έπιασε την κουβέντα…ήταν σαν ενοχλητικό εξάνθημα, ήταν συνέχεια γύρω μου, και σκεφτόμουν… μπλιαχ». Η Νταϊάνα περιγράφει ότι όταν άρχισε «να την φιλάει και τα σχετικά», σκεφτόταν «μπλιαχ, δεν κάνουν έτσι οι άνθρωποι», ενώ όλο το υπόλοιπο βράδυ την ακολουθούσε «σαν το κουτάβι».

Φλερτ

«Μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα για μία εβδομάδα και μετά δεν μου μιλούσε για τρεις εβδομάδες? πολύ περίεργο». Πάντως, όταν τελικά τηλεφωνούσε, οι τρεις συγκάτοικοί της «έκανα σαν τρελές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter