Νταν Ρέινολντς των Imagine Dragons συγκέντρωσε εκατομμύριο δολάρια για την LGBTQ κοινότητα

Νταν Ρέινολντς των Imagine Dragons συγκέντρωσε εκατομμύριο δολάρια για την LGBTQ κοινότητα

Ο αρχηγός του pop rock συγκροτήματος Imagine Dragons, Νταν Ρέινολντς συγκέντρωσε μέσω του μουσικού φεστιβάλ LoveLoud ένα εκατομμύριο δολάρια για οργανώσεις που παρέχουν υποστήριξη στην LGBTQ κοινότητα.

Ο Νταν Ρέινολντς δημιούργησε το ίδρυμα LoveLoud το 2017 σε μια προσπάθεια να στηρίξει την LGBTQ κοινότητα και τη νεολαία της, ενθαρρύνοντας την αποδοχή στην οικογένεια και το κοινωνικό σύνολο.

Πέρυσι, το φεστιβάλ LoveLoud στο Όρεμ της Γιούτα στις ΗΠΑ, συγκέντρωσε περίπου 17.000 άτομα και τα έσοδα διατέθηκαν σε οργανώσεις που παρέχουν στήριξη στην LGBTQ κοινότητα.

Φέτος, έθεσε έναν «υπερβολικά φιλόδοξο», όπως τον χαρακτήρισε ο Ρέινολντς στόχο, να φτάσει ψηλότερα και να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πράγματι, το φεστιβάλ LoveLoud εκπλήρωσε τον στόχο του. Διεξήχθη στις 28 Ιουλίου και συγκεντρώθηκαν ένα εκατομμύριο δολάρια από τις πωλήσεις εισιτηρίων και τις δωρεές. Από τα χρήματα θα ωφεληθούν οργανώσεις και υποστηρικτές του project, όπως οι Trevor Project, Encircle, Tegan and Sara Foundation, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The Independent”.

Στο Φεστιβάλ, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Σολτ Λέικ Σίτι εμφανίστηκαν οι Zedd, Mike Shinoda και Vagabon σε κοινό 30.000 ατόμων.

Ντοκιμαντέρ του HBO για τον Νταν Ρέινολντς με τίτλο «Believer» που προβλήθηκε νωρίτερα φέτος, ακολουθεί τον αρχηγό της ποπ ροκ μπάντας για ένα χρόνο, καθώς προσπαθεί να εξετάσει πώς η Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών αντιμετωπίζει τα μέλη της LGBTQ κοινότητας και τη δική του ανατροφή ως Μορμόνος.

Σε άρθρο γνώμης για το Rolling Stone που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα, ο τραγουδιστής των Imagine Dragons ανέφερε τα συγκλονιστικά ποσοστά αυτοκτονίας μεταξύ των εφήβων στη Γιούτα για να τονίσει πόσο σημαντικό είναι οι νέοι της LGBTQ κοινότητας να αισθάνονται αποδεκτοί από τις οικογένειες και την ευρύτερη κοινότητά τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter