Ντάρεν Κρις, Σάμιουελ Τζάκσον, Τίνα Φέι και Σάτον Φόστερ θα απονείμουν βραβεία στα φετινά Tony Awards

Ντάρεν Κρις, Σάμιουελ Τζάκσον, Τίνα Φέι και Σάτον Φόστερ θα απονείμουν βραβεία στα φετινά Tony Awards

Οι ηθοποιοί Ντάρεν Κρις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τίνα Φέι και Σάτον Φόστερ θα απονείμουν βραβεία Tony, στην καθιερωμένη γιορτή του Broadway, που διοργανώνεται φέτος στις 9 Ιουνίου, στο Radio City Music Hall, στη Νέα Υόρκη.

Στην 73η τελετή απονομής των Tony Awards, βραβεία θα απονείμουν επίσης οι Μπίλι Πόρτερ, Ρετζίνα Κινγκ, ΛαΤάνια Ρίτσαρντσον Τζάκσον, Μπεν Μπλατ, Λόρα Λίνεϊ,Μάικλ Σάνον και ‘Αντριου Ράνελς.

Ο Τζέιμς Κόρντεν κωμικός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού σόου «Late Late Show» θα είναι οικοδεσπότης της τελετής, στην οποία αναγνωρίζονται επιτεύγματα στον χώρο του θεάτρου στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της θεατρικής περιόδου 2018-1919.

Η βραδιά απονομής των Tony Awards θα περιλαμβάνει ερμηνείες από τραγουδιστές και μουσικές παραστάσεις και θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Το μιούζικαλ «Hadestown the Myth» (Η Πόλη του Άδη) -μεταφορά στη θεατρική σκηνή του άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο της Αναϊς Μίτσελ, έχει τις περισσότερες, 14 συνολικά υποψηφιότητες, στις σημαντικότερες κατηγορίες. Ακολουθούν το μιούζικαλ «Ain’t Too Proud» για τους θρυλικούς «The Temptations» με 12 υποψηφιότητες, το μιούζικαλ «Tootsie» με 11, το θεατρικό «To Kill a Mockingbird», (Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια” με εννέα και το «The Ferryman» με ισάριθμες υποψηφιότητες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter